Op ons kindercentrum Kierewam worden kinderen van alle scholen in Epe ook voor schooltijd opgevangen. We noemen dat voorschoolse opvang (VSO).

VSO Kierewam

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

VSO Kierewam

Op ons kindercentrum Kierewam worden kinderen van alle scholen in Epe ook voor schooltijd opgevangen. We noemen dat voorschoolse opvang. Iedere ochtend staat er een vast team van enthousiaste pedagogisch medewerkers vanaf 7.00 uur klaar om de kinderen op te vangen. Vervroegde opvang vanaf 6.30 uur is mogelijk.

 

De kinderen mogen, voordat ze naar school gaan, spelen in de ruimte van de BSO. Knutselen, in de huishoek spelen of even relaxed een Donald Duckje lezen. Er is ook de gelegenheid om je kind in rust het (meegenomen) ontbijt te laten eten.

De pedagogisch medewerkers brengen kinderen lopend of met onze bus of auto naar school. Afhankelijk van de gewoontes op school worden de kinderen in de klas gebracht of op het schoolplein. Kinderen van alle scholen in het dorp Epe zijn van harte welkom op de VSO!

Neem contact  op met onze afdeling Planning voor het maken van een bezoekafspraak, het berekenen van de kosten of het aanmelden voor de VSO via planning@koppelswoe.nl of 0578 676767.

 

 

VSO Kierewam

Kerkenveld 10-12
8162 JV Epe
tel: 0578-67 60 60
email: bsokierewam@koppelswoe.nl
Registratienummer Landelijk Register 179907682
KvK 000039810208

Wie vangt mijn kind op?

ons team van enthousiaste medewerkers

Volg Koppel-Swoe kinderopvang ook op Facebook en Instagram!

klik hieronder voor het gewenste kanaal

Facebook                     Instagram

Dit vind je misschien ook interessant!

bekijk deze locaties eens

© 2021 Media Magneet