De Boeffies zijn echte dokters!

De Boeffies zijn echte dokters!

6 juni 2024

Bij  de  Boeffies werken we de komende 5 a 6 weken aan het thema “wij zijn dokter”. Wij bieden tijdens deze weken verschillende activiteiten aan die binnen het thema passen. Daarnaast is het op de groep ook aangepast op het thema. Zo hangen er op de groep verschillende doktersjassen, hebben we echte dokterskoffers. En word er in de grote hal goed gezorgd voor baby Lisa, want baby Lisa heeft de waterpokken. Maar gelukkig zijn de boeffies goede dokters en maken ze samen baby Lisa weer beter!

Een van de activiteiten die we aanbieden is het sorteren van pillen in het juiste pillenpotje. De kinderen mogen met een pincet de balletjes in het juiste potje doen. De juiste kleur bij de juiste kleur, door daarna de pillen te tellen oefenen de kinderen bij deze activiteit verschillende dingen. Het tellen van de balletjes, het sorteren en benoemen van de kleuren en de fijne motoriek door het gebruik van de pincet.

Dit vind je misschien ook interessant!

Een inkijkje bij BSO-Kleurrijk

6 juni 2024
Bij BSO Kleurrijk zorgen wij elke dag voor voldoende speelplezier voor de kinderen. Zo bieden wij sport, spel en knutselactiviteiten aan. Dankzij de rijke fantasie...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet