Buitenspelen bij BSO Kanjers

Buitenspelen bij BSO Kanjers

Weer of geen weer, er wordt buiten gespeeld bij BSO Kanjers.

Kinderen vinden het heerlijk om na een schooldag buiten te spelen. Zij kunnen hier al hun energie kwijt, maar ook hun fantasie. Buiten ontstaan namelijk allerlei spellen die binnen niet mogen. Denk hierbij aan dinotikkertje, politie en boefje, maar ook in de zandbak worden zandkastelen gebouwd!

In de sneeuw werd er veel gespeeld met de slee, de kinderen hadden zelf een heuvel gemaakt waar zij met de slee afkonden. Wat een pret! Ook een sneeuwballengevecht kon niet ontbreken.

Deze week is de sneeuw verdwenen door de zomerse temperaturen, maar nu komt het andere speelgoed weer aanbod. Zandbakspeelgoed, springtouw en de skeelers worden uit de schuur gehaald om op het plein mee te spelen. Laat het voorjaar maar beginnen!

 

Dit vind je misschien ook interessant!

BSO Oene bakt pepernoten

Bij BSO Oene hebben de kinderen zelf pepernoten gebakken. Wat was dit een gezellige activiteit, eerst werd het deeg gemaakt. Hierna mochten alle kinderen hun...
Meer lezen?

Knutselweken bij BSO Kleurrijk

Bij BSO Kleurrijk zijn de kinderen creatief bezig, elke week is er weer een nieuwe knutselactiviteit voor hen. Vorige week hebben de kinderen voor Sint-Maarten...
Meer lezen?
© 2022 Media Magneet