Buiten is het koud bij Kindercentrum Kanjers

Buiten is het koud bij Kindercentrum Kanjers

30 januari 2024

Brrr, wat is het buiten koud. En daarom zijn we bij de Boeffies druk bezig met de winter. We hebben deze week verschillende woorden geoefend met de kinderen. En dit gekoppeld aan een leuke activiteit. Zo hebben geoefend met de woorden iglo, sneeuwpop, sneeuwbal en ijs. Tijdens het vrij spelen, kunnen de kinderen spelen aan de thema-tafel waar we verschillende spullen van de winter hebben verzameld.

De kinderen mochten deze week hun eigen iglo bouwen. Dit deden we met suikerklontjes en een beetje water met poedersuiker zodat het goed bleef plakken. Ook gooiden we deze week met de sneeuwballen een toren van sneeuwpoppen omver. Naast al deze leuke activiteiten was er uiteraard ook nog tijd om buiten te spelen. We kleden ons lekker warm aan met onze jas, sjaal, wanten en een muts. Buiten vinden de kinderen ijs, dit is toch wel koud aan onze handen hoor.

Dit vind je misschien ook interessant!

Modderweek

Op meerdere locaties van Koppel-Swoe is er weer gehoor gegeven aan de jaarlijkse modderdag. En zo ook op Kierewam! De kinderen kunnen heerlijk kliederen, spelen,...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet