BSO Oene is weer open!

BSO Oene is weer open!

22 april 2021

Hoera! Alle kinderen mogen weer komen bij BSO Oene. Wat leuk om te zien dat de kinderen enthousiast waren om weer naar de BSO te gaan. Er wordt meteen gevraagd welke activiteit deze week op de planning staat. Bij BSO Oene bieden wij namelijk elke week een extra activiteit aan. De kinderen kunnen dan zelf kiezen of ze mee willen doen.

Dit keer kunnen de kinderen zelf een activiteit kiezen uit de activiteitenmap. Op de groep staat een activiteitenmap met verschillende ‘KNAP-activiteiten’. Kinderen hebben allemaal verschillende interesses. In de map vindt je activiteiten die gericht zijn op bijvoorbeeld rekenknap, beeldknap, muziekknap, samenknap, beweegknap en natuurknap. Zo kunnen de kinderen een eigen activiteit kiezen waar hun interesse bij ligt. Deze map wordt er door de kinderen regelmatig zelf bij gepakt om een activiteit te kiezen. Zo wordt er pixel art gemaakt, een bouwwerk van Kapla gemaakt, wordt er zelf geknutseld en met het mooie weer zijn wij ook veel te vinden op het speelplein. Buiten worden er samen allemaal nieuwe kunstjes geleerd van elastieken.

Dit vind je misschien ook interessant!

Een inkijkje bij BSO-Kleurrijk

6 juni 2024
Bij BSO Kleurrijk zorgen wij elke dag voor voldoende speelplezier voor de kinderen. Zo bieden wij sport, spel en knutselactiviteiten aan. Dankzij de rijke fantasie...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet