BSO Kleurrijk is geopend!

BSO Kleurrijk is geopend!

4 oktober 2019

Door de enorme groei van de BSO’s, is Koppel-Swoe een nieuwe BSO in MFC Kleurrijk gestart: BSO Kleurrijk. Voor ouders met kinderen op de Hoge Weerdschool en W.G. van de Hulstschool is dat een fijne aanwinst!

Afgelopen maandag, 30 september, werd de BSO op feestelijke wijze geopend. Alle ouders, kinderen en leerkrachten van de beide scholen waren uitgenodigd. Er was veel belangstelling.

Bij BSO Kleurrijk is gekozen voor een huiselijke en moderne inrichting. Het is alsof je een gezellige huiskamer binnenstapt, ingericht met allerlei speelgoed en materialen voor de kinderen die de BSO bezoeken.

Centraal staat een grote tafel waar kinderen een spelletje kunnen doen of kunnen knutselen met allerlei materiaal uit de knutselkast. Er is natuurlijk ook een relax-hoek waar een boek of tijdschrift kan worden gelezen. Dan is er een grote kast met spelletjes, speelgoed en een bureau waar de kinderen even op een tablet kunnen spelen.

De reacties van de kinderen die maandag voor het eerst op de BSO kwamen waren erg leuk: ‘ volgens mij is alles nieuw’  en ‘het is hier super leuk’!

Ook kan er prachtig buiten worden gespeeld, naast een eigen plein, maakt de BSO gebruik van het plein van peuteropvang de Buurtkabouters (ook van Koppel-Swoe) en de beide schoolpleinen.

BSO Kleurrijk biedt op de maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag plek voor 11 kinderen en er zijn nog een aantal plekken vrij.

Op woensdag- en vrijdagmiddag en tijdens alle schoolvakanties kunnen kinderen lekker spelen bij BSO Kierewam. Uiteraard blijft het vervoer vanaf scholen naar Kierewam gratis!

Opgeven of meer informatie
Wil je je kind(eren) opgeven voor deze nieuwe BSO? Dat kan! Stuur een mail naar planning@koppelswoe.nl.

Meer informatie vind je op onze website www.kinderopvangepe.nl. Je kunt ook bellen of mailen met Hester Rook (06-20 21 92 00 of h.rook@koppelswoe.nl).

Dit vind je misschien ook interessant!

Modderweek

Op meerdere locaties van Koppel-Swoe is er weer gehoor gegeven aan de jaarlijkse modderdag. En zo ook op Kierewam! De kinderen kunnen heerlijk kliederen, spelen,...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet