Bij BSO Kleurrijk is het heerlijk buitenspelen

Bij BSO Kleurrijk is het heerlijk buitenspelen

Bij BSO Kleurrijk is het heerlijk buiten spelen. We hebben ons eigen speelplein en daarnaast kunnen we gebruik maken van de pleinen van de beide scholen. Dus heel veel ruimte met gevarieerde speelmogelijkheden.

Een favoriet bij de kinderen is de YALP, een groot blauw veld met diverse klimmogelijkheden. Hier oefenen kinderen hun motorische vaardigheden en ook hun zelfvertrouwen. Ze durven en kunnen steeds meer kunstjes en klimmen steeds hoger.

Op en om de pleinen staan veel bomen waar we nu, in de herfst, kunnen zoeken naar eikels en beukennootjes. Als je samen zoekt heb je al snel een zak vol en natuurlijk worden de beukennootjes ook geproefd.

Als je nog niet genoeg beweging hebt gehad, kun je vanuit de BSO ook naar jouw sport. De voetbalvelden, tennisbaan, hockey, atletiek en de sporthal zijn dichtbij. Kinderen die gelijk doorgaan naar hun sport kunnen bij de BSO een tosti eten en zich omkleden. Je hoeft dus niet met een lege maag te sporten. Samen met je vriendin(nen) of vriend(en) loop je dan zo naar jouw sport!

 

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2024 Media Magneet