BSO Kierewam heeft een Lente-LAB!

BSO Kierewam heeft een Lente-LAB!

Onlangs heeft BSO Kierewam het LAB omgetoverd van Beautysalon naar een Lente-LAB! Ieder kwartaal hanteren we een ander thema zodat we naast proefjes doen, altijd andere activiteiten kunnen aanbieden. Dit keer heeft alles met de natuur en kriebelbeestjes te maken! Ook bieden we natuurlijk de wekelijkse activiteiten aan, er is zoveel te doen!

Zo hebben we levende mieren, regenwormen en kikkervisjes. Met een vergrootglas kun je ze nog beter zien! Of je maakt van allerlei gekleurde knopen een mooie bloesem of je versiert een bloempotje en stopt daar zaadjes in van kruiden en/of bloemen.

Oh en als er kinderen zijn die nog willen make-uppen is dat mogelijk. We hebben inmiddels beautycases aangeschaft en deze zitten vol met spulletjes.

Dit vind je misschien ook interessant!

Proeverij bij de Bikkels

8 juni 2023
Op peuteropvang Bikkels zijn we altijd bezig om elk kind zoveel mogelijk te helpen bij zijn of haar ontwikkeling. De taalontwikkeling, emotionele ontwikkeling en de motorische...
Meer lezen?

Dansen bij de Banjers

2 juni 2023
De kinderen van de Banjers houden van dansen, hierdoor ontstaat er met regelmaat een spontane disco. Eén van de kinderen begint een liedje te zingen...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet