Bikkels bezoeken Gildeschool

Bikkels bezoeken Gildeschool

29 januari 2024

Op de eerste woensdag van de maand gaan we met de 3-jarige peuters naar de Gildeschool! Vaak een feest voor onze peuters, want wat is dat stoer! We starten op school in de kring, waar we meedoen met een activiteit van de juf. Deze activiteit sluit aan bij het thema van school en de leeftijden. Een aantal kinderen kennen de juf of de groep al en doen enthousiast mee met de activiteit. Sommige peuters komen hun broers en zussen tegen waarbij er even een knuffelmoment plaatsvindt.

Regelmatig gaan we samen naar de gymzaal waar verschillende spelletjes zijn, ook deze zijn passend bij het thema. En hoe mooi is het dat de kleuters de peuters helpen! Soms is er nog even tijd om samen buiten te spelen, waarnaar we de ochtend afsluiten bij de Bikkels!

Dit moment is speciaal om de peuters te laten kennismaken met een basisschool. Een mooie samenwerking voor onze groeiende peuters!

 

 

Dit vind je misschien ook interessant!

Een inkijkje bij BSO-Kleurrijk

6 juni 2024
Bij BSO Kleurrijk zorgen wij elke dag voor voldoende speelplezier voor de kinderen. Zo bieden wij sport, spel en knutselactiviteiten aan. Dankzij de rijke fantasie...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet