Activiteiten BSO Oene

Activiteiten BSO Oene

Afgelopen weken zijn de kinderen van BSO Oene druk bezig geweest met verschillende activiteiten.

Zo zijn er stop-motion filmpjes gemaakt. Door middel van het maken van foto’s en verschillende voorwerpen bij elke foto een klein stukje te verplaatsen ontstaat er een bewegend filmpje. Zo is er een stop-motion filmpje gemaakt van de treinbaan en het poppenhuis. Eerst wordt de treinbaan gemaakt en daarna kan het maken van foto’s beginnen! Bij elke foto worden de treinen een klein stukje vooruit geplaatst. Als laatste worden alle foto’s achter elkaar geplakt en ontstaat er een bewegend filmpje van de treinbaan.

Ook zijn de kinderen bezig geweest met het maken van een filmpje van de poppen in het poppenhuis. Eerst wordt er een verhaal bedacht en daarna wordt dit verhaal nagespeeld met de poppen. Bij elke foto worden de poppen een klein stapje naar voren geplaatst, waardoor de poppen op het filmpje zelf door het huis heen lopen en met elkaar spelen.

Ook hebben de kinderen hun eigen letter versierd door middel van Décopatch en wat zijn ze gaaf geworden! Met het warme weer zijn er buiten ook verschillende waterspelletjes gespeeld.

Dit vind je misschien ook interessant!

BSO Oene bakt pepernoten

Bij BSO Oene hebben de kinderen zelf pepernoten gebakken. Wat was dit een gezellige activiteit, eerst werd het deeg gemaakt. Hierna mochten alle kinderen hun...
Meer lezen?

Knutselweken bij BSO Kleurrijk

Bij BSO Kleurrijk zijn de kinderen creatief bezig, elke week is er weer een nieuwe knutselactiviteit voor hen. Vorige week hebben de kinderen voor Sint-Maarten...
Meer lezen?
© 2022 Media Magneet