Zomerfeestjes bij ’t Muizenholletje…

Zomerfeestjes bij ’t Muizenholletje…

20 juli 2021

De laatste week voor de zomervakantie hebben we drie gezellige zomerfeestjes gevierd. We hebben heerlijk op het springkussen gesprongen, buiten op het plein en in de gymzaal. We hebben koekjes versierd en daarna lekker opgegeten.

Ook worden Gerliene, Thomas en Neeva 4 jaar en zij gaan na de zomervakantie naar de basisschool. Dat waren hele gezellige afscheidsfeestjes met lekkere verrassingen! Heel veel plezier bij jullie nieuwe vriendjes en juffen, wij gaan jullie missen.

We hebben op onze muziekbanden gesprongen en door de kruiptunnel gekropen. En aan het einde van de ochtend hebben we geen broodje gegeten met z’n allen, maar zijn we naar buurman Raoul van de Hezebrink gelopen. Die had heel gezellig buiten op het terras de tafels klaar gezet en daar hebben we met z’n allen heerlijke patat gegeten met gele en/of rode saus. De peuters hebben genoten!

Aan het eind kreeg iedereen de knutsels, tekeningen, tas en jas mee naar huis en ook nog een leuk verrassingstasje gevuld door onze oudercommissie om mee te spelen in de zomervakantie!

Voor iedereen een hele fijne vakantie gewenst met mooi weer!

 

Dit vind je misschien ook interessant!

Een inkijkje bij BSO-Kleurrijk

6 juni 2024
Bij BSO Kleurrijk zorgen wij elke dag voor voldoende speelplezier voor de kinderen. Zo bieden wij sport, spel en knutselactiviteiten aan. Dankzij de rijke fantasie...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet