Yoga bij BSO Kiddo’s

Yoga bij BSO Kiddo’s

Bij BSO Kiddo’s bieden wij regelmatig kinderyoga aan. Dit doen we in de vorm van een meditatie of een complete ‘les’. Ook spelen we coöperatieve spelletjes en stiltespelletjes.

Yoga is goed om je te leren ontspannen. En hoe fijn is het als je dit als kind al leert? En dat in een veilige en vertrouwde omgeving. We leren de kinderen te ontspannen en we doen oefeningen voor de concentratie.

Deze keer hebben we een yoga vogelles gehad. Met veertjes hebben we een ademoefening gedaan. Zachtjes blazen en harder blazen. In duo’s gingen we overblazen. Ook elkaars gezicht beschilderen met een veertje was erg leuk. We hebben de houding van de flamingo en de uil uitgebeeld. Hierbij hebben we gelet op het doorademen. Aan het eind doen we dan een ontspanningsoefening met rustgevende muziek.

 

Dit vind je misschien ook interessant!

BSO Oene bakt pepernoten

Bij BSO Oene hebben de kinderen zelf pepernoten gebakken. Wat was dit een gezellige activiteit, eerst werd het deeg gemaakt. Hierna mochten alle kinderen hun...
Meer lezen?

Knutselweken bij BSO Kleurrijk

Bij BSO Kleurrijk zijn de kinderen creatief bezig, elke week is er weer een nieuwe knutselactiviteit voor hen. Vorige week hebben de kinderen voor Sint-Maarten...
Meer lezen?
© 2022 Media Magneet