Wisselend sport- en knutselaanbod bij BSO Kleurrijk

Wisselend sport- en knutselaanbod bij BSO Kleurrijk

28 november 2022

Bij BSO Kleurrijk doen wij wekelijks verschillende activiteiten om de kinderen een wisselend sport- en knutselaanbod aan te bieden. 

De november en december maand staan in het teken van veel knutselen. Voor Sinterklaas, het WK-voetbal en kerst zijn er verschillende opdrachten die gedaan kunnen worden door de kinderen. Naast het knutselen hebben wij een variërend sportaanbod voor de kinderen op de planning. Zo zijn wij in november bij Cialfo wezen klimmen en klauteren in het survivalparcours en hebben wij in de PWA hal een volleybaltraining van Ormi gekregen.

Dojo Geoffrey komt in december langs om de kinderen de technieken van Tai Jiu Jitsu bij te brengen.

Vanaf heden gaan wij niet meer na de cracker naar de Yalp (voor het op schoolplein), dit komt doordat het te donker is om 5 uur. Wij nemen die kinderen nu soms voor de cracker mee naar de Yalp, zodat ze nog wel hun trucjes en kunstjes kunnen vertonen.

Weten jullie dat volleybalvereniging Ormi ook een sportspeeltuinmiddag organiseert voor kinderen van 4 tot 6 jaar? Hierbij leren ze de basisvaardigheden van volleybal en basketbal op een speelse manier.

Voor meer informatie, bekijk de website: https://www.ormi.nl/2022/09/27/nieuw-de-sportspeeltuin/

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2024 Media Magneet