Wat heb ik aan?

Wat heb ik aan?

Bij peuterspeelzaal Kabouter Spillebeen zijn we begonnen aan het thema kleding. De peuters maken hun eigen trui of broek. Met kurken worden er knopen gestempeld of verschillende gekleurde papiertjes opgeplakt. Bij de lichttafel kunnen de peuters de poppetjes aankleden met de verschillende kledingstukken.

In de kring spelen wij verschillende spelletjes over kleding. Door de peuters worden er poppetjes van groot naar klein gelegd, daarna krijgen de poppetjes een zwembroek/badpak aan. Ook hier wordt goed gekeken of deze niet te groot of te klein is. Ook spelen we een spel met verschillende kleuren truien. De truien worden op kleur neergelegd en alle grote en kleine truien worden op een rij gelegd.

Op de groep kunnen de peuters kleding wassen in de wasmachine en daarna wordt deze opgehangen op de waslijn. Ook kunnen de peuters zich verkleden met de verschillende verkleedkleren. Zo hebben we vaak een aantal prinsessen op de groep lopen!

Dit vind je misschien ook interessant!

Sint en Piet op Kierewam

Wat een gezellige tijd met Sint en Piet op kindercentrum Kierewam. De groepen zijn allemaal mooi versierd en op beide groepen staat een stoomboot waar...
Meer lezen?
© 2022 Media Magneet