Thema supermarkt bij peuteropvang Kiddo’s

Thema supermarkt bij peuteropvang Kiddo’s

14 maart 2022

De afgelopen weken zijn we bij peuteropvang Kiddo’s bezig geweest met het thema supermarkt. Dit was voor de kinderen een heel herkenbaar thema. Er was een supermarkt ingericht met lege doosjes, bakjes en potjes. De kinderen wisten precies wat alles was en hoe ze moesten scannen met de kassa.

Ook werden er prijsjes op de boodschappen geplakt. Een echt winkelwagentje maakte het geheel compleet.

In de knutselhoek lagen tasjes en boodschappenlijstjes. Deze konden de kinderen beplakken met producten uit de folders. Voor de fijne motoriek mochten ze deze producten zelf uitknippen.

Naast alles rondom het thema supermarkt hebben we ook ingespeeld op het weer buiten. Wat een wind en regen! Jas en laarzen aan en lekker naar buiten.

Ook in de gymzaal hebben we yoga lesjes gedaan rondom het thema wind. De boom die heen en weer ging door de wind, de boot die dobberde op de golven en de wieken van de molen die begon draaien. Dit uiteraard met bijbehorende liedjes.

Dit vind je misschien ook interessant!

Modderweek

Op meerdere locaties van Koppel-Swoe is er weer gehoor gegeven aan de jaarlijkse modderdag. En zo ook op Kierewam! De kinderen kunnen heerlijk kliederen, spelen,...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet