Thema Familie bij ’t Hummelhoekje!

Thema Familie bij ’t Hummelhoekje!

17 mei 2021

Na een welverdiende meivakantie hadden de peuters van ’t Hummelhoekje weer veel zin om te komen spelen. We begonnen gelijk met een nieuw thema, “Familie”. Veel peuters brachten familiefoto’s mee van thuis, zodat we deze kunnen laten zien en bespreken in de kring. Wat is familie? Wie is jouw familie? Heb je een broer(tje)en/of zus(je)? Al snel kwamen er hele leuke gesprekjes uit voort.

Op de groep zijn de kinderen ook druk met de babypop aan het spelen, deze kon wel een bad gebruiken, dus dat hebben we gedaan. Eerst het bad vol laten lopen, de pop erin, goed wassen met een washandje, afspoelen, afdrogen en daarna kreeg de baby een lekker flesje melk.

Buiten genoten we van het heerlijke weer. Eén van de kinderen zei: “Kijk juf, een bloem in de plantenbak”. Een mooie paardenbloem en heel veel onkruid… Dat bracht ons op het idee om de bak leeg te halen en er nieuwe bloemzaden in de planten. Een beetje water erbij, en een zonnige plek. Nu geduldig wachten op nieuwe bloemen!

Dit vind je misschien ook interessant!

Een inkijkje bij BSO-Kleurrijk

6 juni 2024
Bij BSO Kleurrijk zorgen wij elke dag voor voldoende speelplezier voor de kinderen. Zo bieden wij sport, spel en knutselactiviteiten aan. Dankzij de rijke fantasie...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet