Spelend ontdekken bij peuterspeelzaal Bikkels

Spelend ontdekken bij peuterspeelzaal Bikkels

14 maart 2022

Nadat we bij Bikkels alle kinderen goedemorgen hebben gezegd gaan we aan het werk. We splitsen de groep in twee zodat er een kleinere groep ontstaat waar wat meer aandacht is voor het individuele kind.

Bij de activiteit staat vaak het spelend ontdekken centraal. Beide groepjes krijgen materiaal waar ze zelf mee aan de slag mogen. De ene keer is het voor de kinderen heel duidelijk wat de bedoeling is, een andere keer duurt het even.

Deze keer gingen we aan de gang met elektriciteitsbuizen. In de bak zitten verschillende types, lengtes en diktes. Natuurlijk ook koppelstukken om te zorgen dat er van alles mee gemaakt kan worden. Mooi om te zien hoe ze er mee aan de slag gaan. Waar de één een lange stok maakt, maakt de ander een spinnenhuis. Al snel komen de kriebelbeestjes erbij en zie je dat het materiaal ineens anders gebruikt wordt…..mooi om te zien!

Dit vind je misschien ook interessant!

Modderweek

Op meerdere locaties van Koppel-Swoe is er weer gehoor gegeven aan de jaarlijkse modderdag. En zo ook op Kierewam! De kinderen kunnen heerlijk kliederen, spelen,...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet