Sinterklaas bij peuterspeelzaal ’t Hummelhoekje

Sinterklaas bij peuterspeelzaal ’t Hummelhoekje

Al drie weken lang genieten wij bij Peuterspeelzaal ’t Hummelhoekje van Sinterklaas en zijn pieten. In het lokaal hangen sinterklaasslingers, zijn er verschillende raamtekeningen gemaakt, hangen er pietenpakjes en staat er een stoomboot op de groep!

De peuters zijn afgelopen weken druk geweest met het maken van een pietenmuts, waarbij zij zelf kleuren mochten kiezen en mochten knippen en plakken.

Ook hebben de peuters Sinterklaas geholpen met het maken van een baard. Sinterklaas was zijn baard namelijk verloren en met scheerschuim mochten de peuters de baard weer maken.

En in de laatste week van het thema waren de peuters druk met pepernoten bakken en pietengym. Maar met een goed resultaat, want Sinterklaas had voor alle peuters een pietendiploma en cadeaus meegenomen!

Dit vind je misschien ook interessant!

Proeverij bij de Bikkels

8 juni 2023
Op peuteropvang Bikkels zijn we altijd bezig om elk kind zoveel mogelijk te helpen bij zijn of haar ontwikkeling. De taalontwikkeling, emotionele ontwikkeling en de motorische...
Meer lezen?

Dansen bij de Banjers

2 juni 2023
De kinderen van de Banjers houden van dansen, hierdoor ontstaat er met regelmaat een spontane disco. Eén van de kinderen begint een liedje te zingen...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet