Sint en Pietentijd bij ’t Muizenholletje

Sint en Pietentijd bij ’t Muizenholletje

6 december 2021

De peuters van ’t Muizenholletje zijn bezig geweest met de sint activiteiten. Ze hebben zakken met cadeautjes geverfd en mooie stoomboten gemaakt. Verder hebben ze druk geoefend voor het Pietendiploma in de gymzaal. Op het dak klimmen en lopen, cadeautjes in de schoorsteen gooien, klimmen in de touwen, pepernoten strooien, Piet ging uit fietsen, cadeautjes inpakken, pepernoten bakken. En gelukkig heeft iedereen zijn diploma verdiend en daar waren de peuters heel trots op!

Sint en Pieten waren een beetje te druk om de cadeautjes in de kring te brengen maar gelukkig hebben ze wel een tafel vol met leuke cadeautjes in de gang gezet en op onze deur geklopt! De peuters gingen snel kijken en daar stonden de cadeautjes met een brief van Sinterklaas erbij. En ook hadden ze al een mooi boekje van Dikkie Dik in hun schoen gekregen.

In de kring zijn er sint liedjes gezongen, is er in de stoomboot gevaren, op het dak gelopen en zijn er lekkere speculaasjes gesmikkeld. Het was een hele gezellige tijd en nu maar hopen dat Sint en Piet volgend jaar weer een bezoekje in onze kring komen brengen. Tot volgend jaar Sint en Pieten!

Dit vind je misschien ook interessant!

Een inkijkje bij BSO-Kleurrijk

6 juni 2024
Bij BSO Kleurrijk zorgen wij elke dag voor voldoende speelplezier voor de kinderen. Zo bieden wij sport, spel en knutselactiviteiten aan. Dankzij de rijke fantasie...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet