Peuters ’t Muizenholletje naar het Cannenburcher bos!

Peuters ’t Muizenholletje naar het Cannenburcher bos!

De bladeren zijn aan het verkleuren en vallen van de bomen…..de herfst is nu echt begonnen! Om te bekijken hoe de bomen kaal worden, de eikels en kastanjes vallen en eekhoorns en paddenstoelen te zoeken, zijn de peuters van peuteropvang ’t Muizenholletje naar het Cannenburcher bos geweest.

Daar aangekomen hoorden we dat er kabouters, eekhoorns en egels van de herfsttafel in het kasteel weggelopen waren. Of wij die met z’n allen wilden gaan zoeken in het bos? En dat hebben we gedaan! Onderweg hebben we mooie bladeren, kastanjes en een paar eikels gevonden. Gelukkig hebben we ook alle kabouters en dieren teruggevonden en veilig terug naar het kasteel gebracht!

In het kasteel hebben we een lekker koekje gegeten en wat gedronken. Een paar peuters hebben mooie kleren van een ridder en een prinses gepast.

Buiten hebben we de eendjes in het water zien zwemmen en daarna zijn we weer terug naar ’t Muizenholletje gereden en hebben onze gevonden herfstschatten op de herfsttafel gelegd.

Dit vind je misschien ook interessant!

Proeverij bij de Bikkels

8 juni 2023
Op peuteropvang Bikkels zijn we altijd bezig om elk kind zoveel mogelijk te helpen bij zijn of haar ontwikkeling. De taalontwikkeling, emotionele ontwikkeling en de motorische...
Meer lezen?

Dansen bij de Banjers

2 juni 2023
De kinderen van de Banjers houden van dansen, hierdoor ontstaat er met regelmaat een spontane disco. Eén van de kinderen begint een liedje te zingen...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet