Peuters Muizenholletje zijn druk voor Vaderdag!

Peuters Muizenholletje zijn druk voor Vaderdag!

De laatste twee weken zijn de peuters van ’t Muizenholletje heel druk geweest met Vaderdag. Een sleutelrekje verven in zelf uitgekozen kleuren en dan wachten tot het droog is.

Zelf de kleur van de verpakking uitzoeken en mooi versieren met allerlei kleuren en tekeningen. Ook hebben we de verpakking nog mooier gemaakt met auto’s en trekkers.

Dan het cadeautje erin en netjes dichtvouwen, iedereen heeft goed gekeken of de verpakking goed dichtzat. Nu mee naar huis nemen en samen met mama of broer of zus goed verstoppen….in je kast of onder je bed. Want het moet een leuke verrassing blijven tot Vaderdag! Alle papa’s heel veel plezier ermee, de peuters hebben heel erg hun best gedaan!

Dit vind je misschien ook interessant!

BSO Oene bakt pepernoten

Bij BSO Oene hebben de kinderen zelf pepernoten gebakken. Wat was dit een gezellige activiteit, eerst werd het deeg gemaakt. Hierna mochten alle kinderen hun...
Meer lezen?

Knutselweken bij BSO Kleurrijk

Bij BSO Kleurrijk zijn de kinderen creatief bezig, elke week is er weer een nieuwe knutselactiviteit voor hen. Vorige week hebben de kinderen voor Sint-Maarten...
Meer lezen?
© 2022 Media Magneet