Peuters Kiddo’s krijgen glittertattoo en maken cupcakes

Peuters Kiddo’s krijgen glittertattoo en maken cupcakes

28 maart 2023

Met hulp van de oudercommissie-leden hebben de peuters van peuteropvang Kiddo’s cupcakes gebakken. Eerst wordt er samen gekeken wat er allemaal nodig is voor het maken van cupcakes. De peuters helpen allemaal mee om alle ingrediënten in de beslagkom te doen. Toen eenmaal alles in de beslagkom zat hebben de peuters even gevoeld hoe het beslag aanvoelt. Daarna hebben ze de cupcake-vormpjes gevuld en waren ze klaar om de oven in te gaan! Na een poosje wachten konden de cupcakes versierd worden met glazuur en spikkels en zijn ze door de peuters lekker opgesmikkeld.

Ook is er door de peuters een cupcake geverfd  maar dit keer werd dat niet met een kwast gedaan maar met de vingers. We stoppen het papier in een insteekhoesje, doen er wat verf bij in en verven maar! Ons thema ‘wij vieren feest’ hebben wij op een feestelijke manier afgesloten met een feestje voor alle peuters, ouders, opa’s en oma’s. De peuters konden cake versieren, spelen in de gymzaal, samen een grote tekening kleuren en een mooie glitter tattoo uitzoeken. Wat was dit een gezellige ochtend samen!

Dit vind je misschien ook interessant!

Modderweek

Op meerdere locaties van Koppel-Swoe is er weer gehoor gegeven aan de jaarlijkse modderdag. En zo ook op Kierewam! De kinderen kunnen heerlijk kliederen, spelen,...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet