Pasen op ’t Muizenholletje

Pasen op ’t Muizenholletje

De laatste weken zijn de peuters van ’t Muizenholletje heel druk geweest met eieren verven en een mooi paasbakje maken. We zijn in Paassfeer!

We hebben het boek van ”Dottie’s eieren” samen gelezen en hebben daarna een mooie Dottie met echte zachte veertjes geplakt.

Met z’n allen onze mooie paastak versierd met paashazen, eieren en paaskuikens. En voor aan de tak hebben we allemaal zelf een mooi houten paasei geverfd en erin gehangen.

Ook waren er buiten eieren verstopt, die hebben we overal gevonden, ook in een gat in de muur. Lekker samen buiten een paar chocolade eitjes gegeten en vlak voor de Pasen heeft iedereen zijn eigen mooie Paasbakje mee naar huis genomen, ze waren er heel trots op en heel blij met de lekkere verrassingen die er ineens in lagen.

Fijne Pasen iedereen!

Dit vind je misschien ook interessant!

Proeverij bij de Bikkels

8 juni 2023
Op peuteropvang Bikkels zijn we altijd bezig om elk kind zoveel mogelijk te helpen bij zijn of haar ontwikkeling. De taalontwikkeling, emotionele ontwikkeling en de motorische...
Meer lezen?

Dansen bij de Banjers

2 juni 2023
De kinderen van de Banjers houden van dansen, hierdoor ontstaat er met regelmaat een spontane disco. Eén van de kinderen begint een liedje te zingen...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet