Pasen bij BSO Kiddo’s

Pasen bij BSO Kiddo’s

2 april 2021

Bij BSO Kiddo’s is de paashaas geweest. Afgelopen maandag heeft hij eieren verstopt en hebben de kinderen deze gezocht. En dat had hij goed gedaan! Eén ei is nog steeds niet gevonden. De hele week staat eieren zoeken op het programma. Alle kinderen van de noodopvang komen dan aan de beurt. Uiteraard eten we ook lekker een eitje op.

De kinderen die deze periode niet kunnen komen vanwege de noodopvang konden vandaag bij de paashaas persoonlijk een zakje paaseitjes ophalen en thuis lekker opsmullen. De zakjes waren prachtig versierd met een mooi gekleurd ei. Deze waren ingekleurd door de kinderen van de noodopvang. Een mooi gebaar naar elkaar!

Ook gaan we met diegene die het leuk vinden een stiltespel doen in de gymzaal.  We maken een rij met kinderen die achter elkaar zitten. Het achterste kind krijgt een tekening te zien en tekent dit met zijn vinger op de rug van het kind voor zich. Het voorste kind in de rij tekent het uiteindelijk op papier….afwachten hoe dat eruit komt te zien! De paashaas en een ei zullen dit keer getekend worden.

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2024 Media Magneet