Nieuwe speeltafel bij ‘t Heggeholletje

Nieuwe speeltafel bij ‘t Heggeholletje

Van de Oudercommissie van ’t Heggeholletje hebben we een geweldige speeltafel (Tuff Tray) gekregen. Daar zullen de peuters veel plezier van hebben!

De Tuff Tray is een grote kunststof schaal die voor verschillende spelvormen te gebruiken is. De schaal kan op de grond gelegd worden, maar er zit ook een onderstel bij zodat er op hoogte gespeeld kan worden. De speeltafel kunnen we zowel binnen als buiten gebruiken.

We hebben al verschillende sensorische materialen op de tafel gelegd. Het is mooi om te zien hoe de fantasie van de kinderen groeit tijdens het spel. Er kunnen meerdere kinderen aan spelen, hierdoor wordt samenspel ook aangemoedigd. De eerste week is er al veel mee gespeeld door de peuters!

Dit vind je misschien ook interessant!

Proeverij bij de Bikkels

8 juni 2023
Op peuteropvang Bikkels zijn we altijd bezig om elk kind zoveel mogelijk te helpen bij zijn of haar ontwikkeling. De taalontwikkeling, emotionele ontwikkeling en de motorische...
Meer lezen?

Dansen bij de Banjers

2 juni 2023
De kinderen van de Banjers houden van dansen, hierdoor ontstaat er met regelmaat een spontane disco. Eén van de kinderen begint een liedje te zingen...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet