Nieuwe naam voor onze nieuwe opvanglocatie in Epe

Nieuwe naam voor onze nieuwe opvanglocatie in Epe

21 september 2023

Je hebt het misschien al wel langs zien komen op social media of op onze website. We zijn heel trots te kunnen melden dat Koppel-Swoe Kinderopvang start met een nieuw kindercentrum in De Droomboom in Epe. Als je allebei gelooft in talentontwikkeling voor kinderen vanuit een sfeervolle, huiselijke en veilige basis, dan kan een samenwerking natuurlijk niet uitblijven! We hopen binnenkort te kunnen starten met de verbouwing. In het nieuwe jaar starten we dan met een kinderdagopvang voor kinderen van 0-4 jaar en BSO voor kinderen van 4-12 jaar.

Het nieuwe kindercentrum combineert de vertrouwde pedagogische visie en professionele medewerkers van Koppel-Swoe kinderopvang met de magische plek en faciliteiten van De Droomboom. Op Kindercentrum Droomrijk komt één verticale groep kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ook is er buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 4-12 jaar. De kinderdagopvang opent straks -naar verwachting- 5 dagen in de week haar deuren van 7.00-18.00 uur. Vervroegde en verlengde opvang is mogelijk. Met de BSO verwachten we op maandag, dinsdag en donderdag te starten.

Bekijk de onthulling van de nieuwe naam van onze nieuwe opvanglocatie in Epe

We zijn heel trots te kunnen melden dat Koppel-Swoe Kinderopvang start met een nieuw opvanglocatie in Epe in De Droomboom.

Dit vind je misschien ook interessant!

Een inkijkje bij BSO-Kleurrijk

6 juni 2024
Bij BSO Kleurrijk zorgen wij elke dag voor voldoende speelplezier voor de kinderen. Zo bieden wij sport, spel en knutselactiviteiten aan. Dankzij de rijke fantasie...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet