Leuke activiteiten bij BSO Kiddo’s

Leuke activiteiten bij BSO Kiddo’s

31 maart 2022

Bij BSO Kiddo’s is veel te doen. De kinderen kunnen lekker spelen in het lokaal. Er is een huishoek, een bouwhoek, genoeg knutselmateriaal en heel veel spelletjes. Ook spelen de kinderen heel graag in de gymzaal, die altijd tot onze beschikking staat.

Buiten spelen is favoriet en wat wil je ook met zo’n groot plein! Er wordt gevoetbald in de pannakooi, geklimd op de klimtoren, geravot in de jungle en gespeeld met water en zand. Heerlijk! Maar naast al dit leuks, bieden we bij BSO Kiddo’s ook elke week een extra activiteit aan, vaak door de kinderen zelf bedacht. Ieder kind kiest zelf of hij of zij er aan mee doet. Geen verplichting!

De afgelopen weken zijn er heerlijke worst/kaasbroodjes gebakken. Ze smaakten echt heel lekker. Ook zijn er prachtige raamhangers gemaakt. Dat was wel een precies werkje, maar het resultaat is mooi!

Dit vind je misschien ook interessant!

Een inkijkje bij BSO-Kleurrijk

6 juni 2024
Bij BSO Kleurrijk zorgen wij elke dag voor voldoende speelplezier voor de kinderen. Zo bieden wij sport, spel en knutselactiviteiten aan. Dankzij de rijke fantasie...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet