Koppel-Swoe start met voorschoolse opvang in Kleurrijk!

Koppel-Swoe start met voorschoolse opvang in Kleurrijk!

23 juli 2021

Direct na de zomervakantie start Koppel-Swoe met opvang vóór schooltijd voor kinderen van 4 t/m 12 jaar in het gebouw Kleurrijk in de wijk Hoge Weerd.

Sommige ouders beginnen ’s ochtends al voor schooltijd met hun baan/studie of moeten verder reizen naar hun werk. Voor de kinderen van die ouders biedt Koppel-Swoe voorschoolse opvang (VSO) aan: opvang vanaf 7 uur ’s ochtends totdat de school begint.

Tot nu toe was er alleen VSO op de locatie van kindercentrum Kierewam. Koppel-Swoe is blij te kunnen melden dat er nu ook VSO op de locatie Kleurrijk is.

Opvang in Kleurrijk
In Kleurrijk heeft Koppel-Swoe al een peuteropvang en een buitenschoolse opvang. Ook de Hoge Weerdschool en de W.G. van de Hulstschool zitten in het gebouw. Het is voor de kinderen van deze scholen dan ook heel fijn dat de opvang voor schooltijd nu in hetzelfde gebouw plaatsvindt.

De VSO heeft een eigen plekje in het BSO-lokaal van Kleurrijk, voor veel kinderen al een bekende plek. Er is alle gelegenheid om de dag rustig op te starten: je kan je meegebrachte ontbijt nuttigen, een spelletje doen of iets knutselen. Nienke, onze vaste pedagogisch medewerker voor de VSO, brengt de kinderen voor de start van de schooldag naar school. Naast haar werk voor onze VSO is Nienke ook onderwijsassistent op de W.G. van de Hulstschool: een mooie combinatie!

De VSO is geopend op maandag-, dinsdag- en donderdagochtend van 7.00 tot 8.30 uur. Interesse in een plekje op onze VSO? Neem contact op met onze afdeling planning via planning@koppelswoe.nl of 0578-67 67 67.

 

 

Dit vind je misschien ook interessant!

Modderweek

Op meerdere locaties van Koppel-Swoe is er weer gehoor gegeven aan de jaarlijkse modderdag. En zo ook op Kierewam! De kinderen kunnen heerlijk kliederen, spelen,...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet