Kierewam wandelde mee met de Peuter4daagse!

Kierewam wandelde mee met de Peuter4daagse!

18 juni 2024

De Koninklijke wandelbond Nederland organiseerde de landelijke Peuter4daagse, om zoveel mogelijk kinderen te laten ervaren hoe leuk bewegen is. Ondanks dat ‘onze’ kinderen dagelijks al flink bewegen, hebben alle kinderen van Kierewam (peuterspeelzaal, Kidz en Kwickgroep) enthousiast meegedaan!

Iedere dag van de week hebben wij met bijna alle kinderen van de locatie een rondje van minimaal 15 minuten gewandeld door de wijk. De allerjongste gingen mee in de zeslingwagen of wandelwagen, de jongste peuters stapten een stukje mee aan de hand en de oudste peuters wandelden de hele ronde.

Dagelijks kregen we hulp van Annelies, de moeder van één van onze collega’s en ook enkele moeders sloten een dag aan, zo gezellig! En voor ons ook heel fijn om een extra paar handen te hebben. Op dinsdag kwamen 2 buurtsportcoaches mee wandelen en die verzorgden bij terugkomst op Kierewam voor alle kinderen een heerlijk bakje fruit.

Iedere dag na de wandeling mochten de kinderen een sticker plakken en aan het eind van de week kregen ze allemaal een mooie medaille. Wat een trotse gezichten leverde dat op!
Kortom een hele geslaagde week.

Dit vind je misschien ook interessant!

Modderweek

Op meerdere locaties van Koppel-Swoe is er weer gehoor gegeven aan de jaarlijkse modderdag. En zo ook op Kierewam! De kinderen kunnen heerlijk kliederen, spelen,...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet