Kerst bij ’t Hummelhoekje!

Kerst bij ’t Hummelhoekje!

30 december 2021

Sinterklaas is alweer even vertrokken naar Spanje, en wat was dat een spannende tijd. Daarom is het ook weer fijn om de kerstboom te kunnen optuigen, en het lokaal gezellig te versieren. En de kerstboom versieren doen wij niet zomaar, dat doen wij met zelfgemaakte kerstballen, dat is extra leuk!

Ook zijn de peuters op de foto geweest, ze mochten een kerstmuts op of een haarband en mochten samen met de kerst knuffels op de foto. En als verassing voor alle ouders viel de foto op de deurmat als een mooie kerstkaart.

​Groene vingers hebben de peuters inmiddels ook, ieder kind heeft een eigen kerstbakje gemaakt. Eerst een kaars erin, wat kerstballen en sierappeltjes om daarna allerlei groen takken er in te stoppen. De peuters zijn onwijs trots op hun zelfgemaakte kerstbakje.

In de laatste week voor de vakantie hebben we lekkere hapjes gemaakt om daarna van te smullen tijdens onze kerstlunch. Een gezellige afsluiter van het jaar.

Wij van peuteropvang ’t Hummelhoekje wensen iedereen dan ook hele fijne feestdagen toe, en alvast een gelukkig en gezond 2022!

 

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2024 Media Magneet