Kerst bij de Buurtkabouters

Kerst bij de Buurtkabouters

29 december 2022

De groep van de Buurtkabouters is door de kinderen in kerstsfeer gebracht. Samen de kerstboom versieren. Met slingers, ballen en ook een zelfgemaakte kerstbal. Door strijkkralen te rijgen aan een chenille draad is het een kleurige versiering geworden. Natuurlijk mochten de kinderen deze ook in de boom ophangen.

Op de schildersezel hebben ze zelf een kerstboom mogen verven. Eerst goed kijken hoe de boom er eigenlijk uitziet en hoe ga je die dan met verf maken. De boom is groen, dus met groene verf allemaal takken maken.

Op donderdag 22 en vrijdag 23 december is het kerstfeest gevierd. De kinderen begonnen met het eten van een heerlijk kerstontbijt. Alle ouders hadden van alles mee genomen en er waren feestelijk gedekte tafels om aan te zitten. Gezellig rondom de kerstboom en met de zelfgemaakte lichtjes aan. De ochtend is met ouders afgesloten met het zingen van liedjes en het verhaal van de 10 kaarsjes. Met een kerstcadeautje in de hand en de gemaakte lichtjes zijn de peuters naar huis gegaan.

We wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond 2023!

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2024 Media Magneet