Graspoppetjes bij BSO Kiddo’s

Graspoppetjes bij BSO Kiddo’s

14 maart 2023

Afgelopen weken hebben de kinderen van BSO Kiddo’s weer verschillende activiteiten aangeboden gekregen. De week voor carnaval zijn er verschillende masker gemaakt. Wat wil jij worden? Een ninja, poes, spiderman of …? Tussendoor is er in de gymzaal ballonvoetbal gespeeld. Dit was ook best wel spannend voor een aantal kinderen, want het idee achter het spel was om de ballonnen van elkaar kapot te maken. Wie blijft er als laatste over met een ballon?

De kinderen zijn ook druk bezig geweest met het maken van een graspoppetje met tuinkers. Eerst wordt het bloempotje mooi geverfd. Dan kunnen de bloempotjes gevuld worden met watten en tuinkers. Van alle kinderen is er een foto gemaakt zonder hun haren. Als de verf goed opgedroogd is, worden de foto’s op de bloempotjes gemaakt. Als de tuinkers nu gaat groeien worden dat de haren van de kinderen.

Dit vind je misschien ook interessant!

Modderweek

Op meerdere locaties van Koppel-Swoe is er weer gehoor gegeven aan de jaarlijkse modderdag. En zo ook op Kierewam! De kinderen kunnen heerlijk kliederen, spelen,...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet