Dierendag bij ’t Muizenholletje

Dierendag bij ’t Muizenholletje

Op 4 oktober hebben alle dieren op de wereld een beetje feest! Dat hebben we bij peuteropvang ’t Muizenholletje in Emst ook een beetje gevierd!

Met z’n allen hebben we mooie dierenplaten gekleurd of geplakt. Ook hebben we leuke maskers gemaakt. Ineens zaten er allemaal leeuwen en muizen in de kring!

Ook kwam er in de kring een heel lief wit hondje, van Vince, bij ons kijken. Ze heet Lizzy en vond het heel leuk om geaaid en geknuffeld te worden. Bijna iedereen heeft Lizzy geaaid en de peuters die een het dat een beetje spannend vonden, hebben heerlijk zitten kijken!

Buiten heeft vooral Marith met Lizzy rondjes gelopen en later liep ze ook nog naast de fiets mee.

Mama van Vince, wat lief dat Lizzy even bij ons in de kring mocht komen en dat we haar zo konden aaien en knuffelen! Iedereen vond haar een heel lief en mooi hondje.

Dit vind je misschien ook interessant!

Thema herfst bij Kanjers

20 oktober 2021
Zie je alle eikels aan de bomen? Zie je de kastanjes op de grond? Wij bij Kanjers wel! Met zijn allen maken we een herfstwandeling,...
Meer lezen?

Herfst bij ’t Hummelhoekje!

14 oktober 2021
De peuters van ’t Hummelhoekje werken alweer twee weken aan het thema: “Herfst!”. Naast dat we buiten zien hoe de natuur verandert, zijn de peuters...
Meer lezen?
© 2021 Media Magneet