Dierendag bij ’t Muizenholletje

Dierendag bij ’t Muizenholletje

Op 4 oktober hebben alle dieren op de wereld een beetje feest! Dat hebben we bij peuteropvang ’t Muizenholletje in Emst ook een beetje gevierd!

Met z’n allen hebben we mooie dierenplaten gekleurd of geplakt. Ook hebben we leuke maskers gemaakt. Ineens zaten er allemaal leeuwen en muizen in de kring!

Ook kwam er in de kring een heel lief wit hondje, van Vince, bij ons kijken. Ze heet Lizzy en vond het heel leuk om geaaid en geknuffeld te worden. Bijna iedereen heeft Lizzy geaaid en de peuters die een het dat een beetje spannend vonden, hebben heerlijk zitten kijken!

Buiten heeft vooral Marith met Lizzy rondjes gelopen en later liep ze ook nog naast de fiets mee.

Mama van Vince, wat lief dat Lizzy even bij ons in de kring mocht komen en dat we haar zo konden aaien en knuffelen! Iedereen vond haar een heel lief en mooi hondje.

Dit vind je misschien ook interessant!

Proeverij bij de Bikkels

8 juni 2023
Op peuteropvang Bikkels zijn we altijd bezig om elk kind zoveel mogelijk te helpen bij zijn of haar ontwikkeling. De taalontwikkeling, emotionele ontwikkeling en de motorische...
Meer lezen?

Dansen bij de Banjers

2 juni 2023
De kinderen van de Banjers houden van dansen, hierdoor ontstaat er met regelmaat een spontane disco. Eén van de kinderen begint een liedje te zingen...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet