Overzicht BSO Kleurrijk

Wisselend sport- en knutselaanbod bij BSO Kleurrijk

Bij BSO Kleurrijk doen wij wekelijks verschillende activiteiten om de kinderen een wisselend sport- en knutselaanbod aan te bieden. 

De november en december maand staan in het teken van veel knutselen. Voor Sinterklaas, het WK-voetbal en kerst zijn er verschillende opdrachten die gedaan kunnen worden door de kinderen. Naast het knutselen hebben wij een variërend sportaanbod voor de kinderen op de planning. Zo zijn wij in november bij Cialfo wezen klimmen en klauteren in het survivalparcours en hebben wij in de PWA hal een volleybaltraining van Ormi gekregen.

Dojo Geoffrey komt in december langs om de kinderen de technieken van Tai Jiu Jitsu bij te brengen.

Vanaf heden gaan wij niet meer na de cracker naar de Yalp (voor het op schoolplein), dit komt doordat het te donker is om 5 uur. Wij nemen die kinderen nu soms voor de cracker mee naar de Yalp, zodat ze nog wel hun trucjes en kunstjes kunnen vertonen.

Weten jullie dat volleybalvereniging Ormi ook een sportspeeltuinmiddag organiseert voor kinderen van 4 tot 6 jaar? Hierbij leren ze de basisvaardigheden van volleybal en basketbal op een speelse manier.

Voor meer informatie, bekijk de website: https://www.ormi.nl/2022/09/27/nieuw-de-sportspeeltuin/

Knutselweken bij BSO Kleurrijk

Bij BSO Kleurrijk zijn de kinderen creatief bezig, elke week is er weer een nieuwe knutselactiviteit voor hen. Vorige week hebben de kinderen voor Sint-Maarten lampionnen gemaakt, waarmee ze zelf langs de deuren konden gaan. Deze week zijn we begonnen met de knutselwerkjes voor Sinterklaas en het WK-voetbal.

De kinderen konden Sinterklaas-kleurplaten tekenen en eigen Sint en Piet-poppetjes maken. Voor het WK-voetbal konden ze hun eigen voetbalshirt kleuren. Bij BSO Kleurrijk is het een strijd tussen Nederland en Frankrijk 😉.

Sporten bij Sport-BSO Kleurrijk!

Sporten bij Sport-BSO Kleurrijk!

Afgelopen dinsdag zijn wij met BSO Kleurrijk op bezoek geweest bij tennisvereniging Epe (T.V. Epe).  De BSO kinderen kregen een echte tennisles van een tennisleraar.

De kinderen kregen van de tennisleraar een racket en een bal, hiermee moesten ze de bal hooghouden of stuiteren op de grond. Vervolgens werden de kinderen verdeeld in 2 groepen waarbij ze met de tennisleraar gingen overspelen over het net. Aan het eind van de ‘les’ mochten de kinderen nog vrij spelen.

Alle kinderen hebben op hun eigen manier veel plezier beleefd aan de sportieve middag, zo vonden sommige kinderen het toch leuker om de ballen te verzamelen.

Wij gaan zeker vaker zorgen voor een leuke sportieve activiteit op de dinsdag- en of de donderdagmiddag!

Sport en spel bij BSO Kleurrijk

BSO Kleurrijk is op de dinsdag- en donderdagmiddag een sport en spel BSO.  Samen met buurtsportcoach Niels doen de kinderen spelletjes op het plein van de school. Niels maakt steeds een ander (sportief) programma, waaraan alle BSO-kinderen kunnen meedoen.

De bedoeling is om ook bij de sportverenigingen te gaan sporten. Binnenkort gaan we naar de tennisvereniging waar de kinderen een tennisles krijgen.

Sommige kinderen kijken nog even toe, maar de meesten doen enthousiast mee!

Pedagogisch medewerkers voor onze kinderopvang gezocht

Zorg jij ervoor dat ‘onze’ kinderen liefdevol en met aandacht worden opgevangen? Bedenk jij uitdagende activiteiten die de ontwikkeling van kinderen optimaal stimuleren? Houd je ook van zandkastelen bouwen, lekker zingen en dansen met de peuters of knuffelen met een baby? Zoek jij een baan in de kinderopvang tussen 2-36 uur? Dan zoeken wij jou!

Onze kinderopvang

Wij zijn onderdeel van Koppel-Swoe, een organisatie in de gemeente Epe die staat voor opgroeien, welzijn en verbinden. We maken meedoen mogelijk en gaan daarbij uit van de eigen kracht en talenten van mensen. Binnen onze kinderopvang gaan wij uit van het kind. Wij kijken naar kinderen en hun behoeften en spelen hier op in. Onder andere door de inzet van de drie pedagogen (de andere kinderen, de volwassenen en de ruimte en materialen) stimuleren wij kinderen in hun ontwikkeling. We kijken daarbij vooral naar het proces. Welke ontwikkeling maakt het kind door, ontdekt het nieuwe dingen, verwondert het zich? Niet het eindresultaat is het belangrijkste, maar het proces naar dit resultaat toe. Onze medewerkers worden hier continue in geschoold en gecoacht.

Onze pedagogisch medewerkers zijn heel belangrijk. Zij vangen de kinderen met liefde en aandacht op en zorgen dat elke dag weer een topdag voor de kinderen is! We zorgen dan ook goed voor hen. Regelmatig staat er een scholing of cursus op het programma. We hebben een pedagogisch coach die medewerkers ondersteuning biedt waar nodig en we denken mee met hen als ze bijvoorbeeld een dag vrij willen.

Ouders kiezen voor Koppel-Swoe vanwege onze liefde voor het kind, vanwege onze kindgerichte benadering en vanwege onze flexibiliteit.

Al met al zorgt dit voor tevreden kinderen, ouders en pedagogisch medewerkers en daar zijn wij trots op!

Solliciteren?

Wil jij hier bij horen en samen met ons trots zijn op alles wat we doen? Vul hieronder het sollicitatieformulier in of stuur je CV en een korte motivatie  t.a.v. Hester Rook en Melle de Vos naar personeelsadministratie@koppelswoe.nl. Wil je eerst nog wat vragen of een keer komen kijken? Dat kan ook! Stuur gerust een mailtje of bel naar 0578-67 67 67 en vraag naar Hester of Melle.

Hieronder stellen we je in ons sollicitatieformulier een aantal vragen en kun jij je cv uploaden (.jpg of .pdf). Wil je tussentijds stoppen en de al ingevulde gegevens bewaren? Klik dan onderaan op ‘sla op en ga later door’ en lees hoe je je formulier tijdelijk bewaard.

Na het verzenden ontvang je automatisch een kopie van je ingevulde formulier in je mailbox. Niet ontvangen? Check dan eerst even je spam. Helaas belandt het formulier daar soms. Ook niet in je spam? Neem dan even contact op met onze personeelsadministratie via 0578-67 67 67 of  personeelsadministratie@koppelswoe.nl.  Kunnen zij checken of je formulier bij hen binnengekomen is.

Sollicitatieformulier kinderopvang

Stap 1 van 6

 • Persoonlijke gegevens

Happy stones bij BSO Kleurrijk

De kinderen zijn bij de BSO erg druk geweest met het maken van happy Stones.
Eerst worden de stenen gekleurd met stiften in mooie verschillende kleuren en daarna nog versierd met plakdiamantjes… erg mooi worden ze dan.

Met het warme weer hebben de kinderen zelf bedacht om waaiers te vouwen.
Heerlijk koel windje krijg je hierdoor en ze wapperen elkaar koelte toe.
Knutselen blijft leuk en wordt ook erg veel gedaan. Wat hebben kinderen veel fantasie!

Veel creativiteit bij BSO Kleurrijk

Bij BSO Kleurrijk wordt regelmatig geknutseld aan de grote tafel. Met veel fantasie worden de leukste dingen gemaakt.

Allemaal samen aan tafel is ook erg gezellig en onderling zijn de kinderen ideeën aan het uitwisselen en aan het vertellen wat ze gedaan hebben op school en thuis. Vol trots laten ze de knutsels aan de ouder zien bij het ophalen.

Vacature pedagogisch medewerkers (van 2 tot 36 uur)

Heb jij affiniteit met kinderen tussen de 0-12 jaar? Vind je met baby’s knuffelen leuk, of houd je meer van het bakken van zandtaartjes met peuters of juist lekker een potje voetbal met tieners? Op de kinderopvang vind je het allemaal. Voor onze kinderdagopvang (0-4 jaar), peuteropvang (2-4 jaar), VSO en (Vakantie) BSO zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. 

In overleg met ons, bepaal jij zelf het aantal uren dat je werkt. Dat kan van 2 tot 36 uur per week zijn. We bieden doorgroeimogelijkheid naar een vast contract én een vaste plek! Een baan in de kinderopvang is goed te combineren met studie, gezin of (ander) werk.

Heb je het juiste diploma? Of studeer je nog? 

Wist jij dat je met heel veel verschillende opleidingen in de kinderopvang kan werken? Of ben je nog bezig met een MBO/HBO en heb je inmiddels 50% van je studiepunten behaald. Dan zou het zomaar kunnen dat jij ook al aan de slag kunt in de kinderopvang. Leuke bijbaan toch?

Benieuwd naar welke diploma’s passend zijn? Kijk dan op deze website: www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang. Daar kan je heel eenvoudig checken of je met jouw opleiding of diploma bij ons aan het werk kan!

Benieuwd of wij een match zijn?

Vul dan onderaan deze pagina het contactformulier in. Dan nemen wij telefonisch contact met je op en ontdekken we snel of we een match zijn. We spreken je graag!

groetjes,

Hester & Melle

managers kinderopvang

 


Sollicitatieformulier pedagogisch medewerker

 • Persoonlijke gegevens

 • Curriculum Vitae

  Upload hier je CV. De bestandsgrootte mag maximaal 5 MB zijn. Bestandtype .JPG of PDF.
 • Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
 • Overige vragen/opmerkingen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Nieuwe ‘racer’ bij BSO Kleurrijk

Bij BSO Kleurrijk genieten we volop van het heerlijke weer. We spelen veel buiten, ook op de pleinen van de scholen, dus ruimte genoeg.

Bij de W.G. v.d. Hulstschool is een leuke helling waar de kinderen heel hard van af kunnen met de fietsen of op de step.

We hebben een nieuwe ‘racer’. Deze moet je met je voeten voortbewegen. Echt een handigheidje dat je je even eigen moet maken. Kinderen leren dit heel snel en dan gaat hij ook erg hard. Dat blijft het leukst …. zo hard mogelijk naar beneden!

De kinderen die even lekker rustig willen bijkomen van de drukke schooldag kunnen buiten gezellig knutselen.

[INGEVULD] Vacature manager kinderopvang

Wij zoeken ter uitbreiding van ons team een manager voor onze kinderopvang. Koppel-Swoe biedt op verschillende locaties in de gemeente Epe kinderdagopvang, peuteropvang en BSO aan. Wij bieden aan kinderen van 0-12 jaar een veilige, vertrouwde en uitdagende omgeving met volop mogelijkheden om binnen en buiten te spelen en te ontwikkelen.

In onze kinderopvang is het nooit saai. Regelmatig zijn er nieuwe uitdagingen, projecten of locaties. Als managers en pedagogisch coach vormen we samen met de pedagogisch medewerkers een hecht team op basis van goed onderling contact, respect en gelijkwaardigheid. Samen zijn we verantwoordelijk voor ‘onze’ kinderen!

Manager kinderopvang (21 uur per week)

Je bent als manager onderdeel van Koppel-Swoe: de organisatie voor welzijn en kinderopvang in de gemeente Epe. Wij houden ons bezig met opvoeden, opgroeien, welzijn en verbinden.

Taken:

Je werkt nauw samen met de andere twee managers kinderopvang en een pedagogisch coach. Je rapporteert aan de directeur bestuurder van Koppel-Swoe. Als manager ben je voor de aan jou toegewezen locaties verantwoordelijk voor:

 • Implementeren van het beleid en mede zorg dragen voor de uitvoering;
 • Signaleren en analyseren van ontwikkelingen en knelpunten in de uitvoering van het werk en hierover overleg voeren met betrokkenen;
 • Leidinggeven op een ondersteunende manier aan medewerkers (gericht op samensturing), waarbij het beste in mensen naar boven komt;
 • Coördineren van de interne en externe bedrijfsvoering, waaronder administratieve taken, overlegvormen, aanspreekpunt zijn voor medewerkers, maar ook voor ouders en derden, zoals gemeente, GGD etc.

Samen met je mede managers van de kinderopvang-tak van onze organisatie ben je verantwoordelijk voor:

 • Overkoepelende zaken als werving & selectie, scholing personeel, stage, vrijwilligers, PR, GGD, beleidszaken en zorgkinderen;
 • Het organiseren van een juiste bezetting in de kinderopvang. Hiervoor zijn er o.a. ‘bereikbaarheidsdiensten’.

Wij zoeken:

Een toegankelijke, vriendelijke, flexibele en proactieve collega, die:

 • Beschikt over een HBO werk- en denkniveau;
 • Pedagogische kennis heeft;
 • Besluitvaardig en oplossingsgericht is en zich verantwoordelijk voelt voor onze kinderen en medewerkers;
 • Kennis en inzicht heeft in organisatorische en groepsdynamische processen;
 • Leidinggevende ervaring heeft;
 • Nauwkeurig en zelfstandig werkt en goed is in het plannen en organiseren van werkzaamheden;
 • Beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden voor het onderhouden van interne en externe contacten en bijvoorbeeld voor het opstellen van werkplannen.

Wij bieden:

 • Een zelfstandige en afwisselende functie in een organisatie die maatschappelijk betrokken en volop in beweging is;
 • Een aanstelling voor 21 uur. Je uren kunnen worden uitgebreid met het werken als pedagogisch medewerker in onze kinderdagopvang, peuteropvang en/of BSO;
 • Werktijden in overleg;
 • Salariëring conform CAO Kinderopvang, leidinggevende A;
 • Verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening;
 • Een aanstelling voor een periode van één jaar, bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband verlengd.

Solliciteren:

Herken je jezelf in het persoonlijk profiel en ben je enthousiast om bovengenoemde functie te vervullen, dan nodigen we je uit om vóór 23 mei 2022 jouw motivatiebrief inclusief C.V. naar Koppel-Swoe te sturen via personeelsadministratie@koppelswoe.nl  onder vermelding van Vacature Manager KOV. De gesprekken vinden plaats op 31 mei 2022.

Meer informatie:

Meer informatie over de functie en sollicitatieprocedure is op te vragen bij Hester Rook of Melle de Vos, managers kinderopvang, telefonisch bereikbaar via het centrale nummer van Koppel-Swoe: 0578-67 67 67 of via e-mail: info@koppelswoe.nl

Meer informatie over onze organisatie vind je op  www.kinderopvangepe.nl en www.koppelswoe.nl

© 2022 Media Magneet