Overzicht BSO Kanjers

Ballonnenpret bij BSO Kanjers

Wie aan ballonnen denkt, die denkt aan een feestje. Wij, bij BSO Kanjers, proberen van iedere dag een feestje te maken, soms met een traktatie, soms met een activiteit en afgelopen week hebben wij met ballonnen een feestje gemaakt.

Want wat kan je allemaal met een ballon? Je kan hem ophangen, hooghouden met je handen, voeten of hoofd, aan een touwtje knopen of heel hard er boven op springen zodat die gaat knappen.

Wij hebben ervoor gekozen om de ballon zo vaak mogelijk hoog te houden. Je mocht je hele lichaam gebruiken, het record staat op 82. Het was een leuke maar ook een uitdagende activiteit, want wij deden het buiten en daar was de wind hard aan het waaien.

BSO Kanjers tijdens de herfst

In de natuur zien we weer veel veranderingen, de blaadjes vallen van de bomen, op de grond liggen veel eikels, kastanjes en takken. Het weer is ook iedere dag anders: het is herfst! Om de kinderen van BSO Kanjers deze veranderingen te laten zien, zijn we gaan wandelen door de buurt. Samen zijn we op zoek gegaan naar mooie herfstschatten.

Ook de vogels vergeten we niet, we hebben vogelvoerhangers gemaakt van vogelvoer, gelatine en bloem. Dit moest je goed door elkaar roeren. Nadat alles door elkaar geroerd was, konden de bakjes gevuld worden. Toen de bakjes droog waren, zijn we samen op zoek gegaan naar een mooi plekje in de boom waar we ze op konden hangen. Nu maar hopen dat de vogels het voer snel vinden.

Activiteiten aanbod van BSO Kanjers

De schoolvakantie is alweer een lange tijd voorbij en zijn alle kinderen bij BSO Kanjers weer wezen spelen. We hebben de vakantieverhalen aangehoord en hebben weer gezellig samen gespeeld.

Iedere middag bieden wij bij BSO Kanjers een activiteit aan. (de hele week) Dit varieert van knutselen, sport en spel, koken en bakken of theater. Zo is er voor iedereen een activiteit die hij/zij erg leuk vindt.

De activiteiten die wij aanbieden zijn niet verplicht. Je mag er ook voor kiezen om de hele middag te spelen.

BSO Kanjers reist de wereld rond

De zomervakantie is voorbij gevlogen.. Afgelopen 6 weken zijn de kinderen van BSO Kanjers door 6 verschillende landen gereisd. De reis ging door Nederland, Mexico, Griekenland, Hawaï, Frankrijk en Japan.

Tijdens ons verblijf in Japan hebben wij diverse spelletjes gedaan met eetstokjes en hebben wij sushi gemaakt! Na een week te hebben verbleven in Japan ging de reis door naar Frankrijk, daar hebben wij gepicknickt met Franse lekkernijen en hebben wij de Eifeltoren nagebouwd.

Na Frankrijk zijn wij naar het zonnige Hawaï gevlogen. Daar hebben wij mooie enkelbandjes gemaakt. Het weer was toch iets te warm in Hawaï en daarom hebben wij ervoor gekozen om door te vliegen naar Mexico.

In Mexico hebben wij heerlijke nacho’s en taco’s gegeten en hebben wij onze eigen sambabal gemaakt! Wij laten Mexico achter ons en vliegen langzaam terug naar Nederland, maar niet voordat wij langs Griekenland zijn geweest. In Griekenland hebben wij een dans geleerd en hebben een medaille gemaakt en ook de olympische spelen zijn nagespeeld. Na een sportieve week vliegen wij terug naar Nederland. Want wij willen niet te laat zijn voor school. Er werden diverse dingen geproefd tijdens een proeverij, er werden Delfts blauwe bordjes geschilderd en sloten wij de week af met een disco met Nederlandse hits!

Pedagogisch medewerkers voor onze kinderopvang gezocht

Zorg jij ervoor dat ‘onze’ kinderen liefdevol en met aandacht worden opgevangen? Bedenk jij uitdagende activiteiten die de ontwikkeling van kinderen optimaal stimuleren? Houd je ook van zandkastelen bouwen, lekker zingen en dansen met de peuters of knuffelen met een baby? Zoek jij een baan in de kinderopvang tussen 2-36 uur? Dan zoeken wij jou!

Onze kinderopvang

Wij zijn onderdeel van Koppel-Swoe, een organisatie in de gemeente Epe die staat voor opgroeien, welzijn en verbinden. We maken meedoen mogelijk en gaan daarbij uit van de eigen kracht en talenten van mensen. Binnen onze kinderopvang gaan wij uit van het kind. Wij kijken naar kinderen en hun behoeften en spelen hier op in. Onder andere door de inzet van de drie pedagogen (de andere kinderen, de volwassenen en de ruimte en materialen) stimuleren wij kinderen in hun ontwikkeling. We kijken daarbij vooral naar het proces. Welke ontwikkeling maakt het kind door, ontdekt het nieuwe dingen, verwondert het zich? Niet het eindresultaat is het belangrijkste, maar het proces naar dit resultaat toe. Onze medewerkers worden hier continue in geschoold en gecoacht.

Onze pedagogisch medewerkers zijn heel belangrijk. Zij vangen de kinderen met liefde en aandacht op en zorgen dat elke dag weer een topdag voor de kinderen is! We zorgen dan ook goed voor hen. Regelmatig staat er een scholing of cursus op het programma. We hebben een pedagogisch coach die medewerkers ondersteuning biedt waar nodig en we denken mee met hen als ze bijvoorbeeld een dag vrij willen.

Ouders kiezen voor Koppel-Swoe vanwege onze liefde voor het kind, vanwege onze kindgerichte benadering en vanwege onze flexibiliteit.

Al met al zorgt dit voor tevreden kinderen, ouders en pedagogisch medewerkers en daar zijn wij trots op!

Solliciteren?

Wil jij hier bij horen en samen met ons trots zijn op alles wat we doen? Vul hieronder het sollicitatieformulier in of stuur je CV en een korte motivatie  t.a.v. Hester Rook en Melle de Vos naar personeelsadministratie@koppelswoe.nl. Wil je eerst nog wat vragen of een keer komen kijken? Dat kan ook! Stuur gerust een mailtje of bel naar 0578-67 67 67 en vraag naar Hester of Melle.

Hieronder stellen we je in ons sollicitatieformulier een aantal vragen en kun jij je cv uploaden (.jpg of .pdf). Wil je tussentijds stoppen en de al ingevulde gegevens bewaren? Klik dan onderaan op ‘sla op en ga later door’ en lees hoe je je formulier tijdelijk bewaard.

Na het verzenden ontvang je automatisch een kopie van je ingevulde formulier in je mailbox. Niet ontvangen? Check dan eerst even je spam. Helaas belandt het formulier daar soms. Ook niet in je spam? Neem dan even contact op met onze personeelsadministratie via 0578-67 67 67 of  personeelsadministratie@koppelswoe.nl.  Kunnen zij checken of je formulier bij hen binnengekomen is.

Sollicitatieformulier kinderopvang

Stap 1 van 6

  • Persoonlijke gegevens

Zomerse middag bij BSO Kanjers

Wat hebben wij bij BSO Kanjers genoten van het mooie weer de afgelopen periode.

De hele middag wordt er buiten gespeeld met de steppen, de easyroller, het stoepkrijt, er wordt gevoetbald en er worden heel wat trucjes geshowd op de koprolstang!

Maar al dat speelgoed is leuk, maar het is nog leuker om met water te spelen, of te spuiten 😉. Vandaar dat wij met het mooie weer de waterpistolen, waterbaan en de sproeier uit de kast halen. Om met elkaar een watergevecht te houden. Iedereen had plezier en ging met natte kleren naar huis!

BSO Kanjers kan niet wachten tot de zomer begint!

Easyroller bij BSO Kanjers

Sinds twee maanden hebben wij bij BSO Kanjers een easyroller, dat is een soort skelter, maar dan zonder stuur en trappers. Je komt vooruit door met je voeten heen en weer te bewegen. Klinkt moeilijk, maar de meeste kinderen gaan al erg snel op de easy roller.

Iedere middag komen de kinderen uit school en vragen direct om de easyroller. Wanneer de easyroller bezet is dan wachten zij totdat hij vrij is en er een volgend kind op kan.

De easyroller bezorgt alle kinderen veel plezier!

Koekjes bakken bij BSO Kanjers

Na weken mooi weer te hebben gehad, was het de afgelopen tijd wat minder weer. Dus hebben wij bij BSO Kanjers koekjes gebakken. Samen het deeg maken, even laten rijzen in de koelkast en koekjes bakken maar!

Iedereen krijgt een bolletje en vanuit dat bolletje ontstaan er mooie creaties, sommigen gebruiken vormpjes en anderen bedenken zelf iets. Even in de oven en ze zijn klaar om mee te nemen naar huis! Om samen met ouders en/of broertjes en zusjes te proeven!

Vacature pedagogisch medewerkers (van 2 tot 36 uur)

Heb jij affiniteit met kinderen tussen de 0-12 jaar? Vind je met baby’s knuffelen leuk, of houd je meer van het bakken van zandtaartjes met peuters of juist lekker een potje voetbal met tieners? Op de kinderopvang vind je het allemaal. Voor onze kinderdagopvang (0-4 jaar), peuteropvang (2-4 jaar), VSO en (Vakantie) BSO zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. 

In overleg met ons, bepaal jij zelf het aantal uren dat je werkt. Dat kan van 2 tot 36 uur per week zijn. We bieden doorgroeimogelijkheid naar een vast contract én een vaste plek! Een baan in de kinderopvang is goed te combineren met studie, gezin of (ander) werk.

Heb je het juiste diploma? Of studeer je nog? 

Wist jij dat je met heel veel verschillende opleidingen in de kinderopvang kan werken? Of ben je nog bezig met een MBO/HBO en heb je inmiddels 50% van je studiepunten behaald. Dan zou het zomaar kunnen dat jij ook al aan de slag kunt in de kinderopvang. Leuke bijbaan toch?

Benieuwd naar welke diploma’s passend zijn? Kijk dan op deze website: www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang. Daar kan je heel eenvoudig checken of je met jouw opleiding of diploma bij ons aan het werk kan!

Benieuwd of wij een match zijn?

Vul dan onderaan deze pagina het contactformulier in. Dan nemen wij telefonisch contact met je op en ontdekken we snel of we een match zijn. We spreken je graag!

groetjes,

Hester & Melle

managers kinderopvang

 


Sollicitatieformulier pedagogisch medewerker

  • Persoonlijke gegevens

  • Curriculum Vitae

    Upload hier je CV. De bestandsgrootte mag maximaal 5 MB zijn. Bestandtype .JPG of PDF.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Overige vragen/opmerkingen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Wandelende takken bij BSO Kanjers

Sinds 2 maanden hebben wij bij BSO Kanjers wandelende takken. Wij hebben wandelende tak eitjes gekocht en hebben die in een bak neergelegd en moesten om de 4dagen water sproeien. En na ongeveer een week werden de eerste wandelende takken geboren. En uiteindelijk hebben wij 6 wandelende takken op de groep.

Iedere middag rennen de kinderen enthousiast uit school om de wandelende takken te zoeken in de bak. Want je ziet ze bijna niet… Ze zijn heel goed gecamoufleerd. Eens per week wordt het hok schoongemaakt en daar helpen de kinderen graag bij, er worden stenen, takken en bladeren gezocht en zo maken wij met zijn allen weer een mooi verblijf voor de wandelende takken.

© 2022 Media Magneet