Overzicht BSO Kanjers

Pizza bakken bij BSO Kanjers

Na het maken van Happy Socks en bloempotjes is het nu tijd voor pizza bij BSO Kanjers

De kinderen komen uit school en zien in de keuken allemaal spullen liggen voor pizza bakken, nou ik kan je vertellen, iedereen reageerde enthousiast!

Alle ingrediënten werden gesneden en in bakjes gedaan. Er was keuze uit: tomatensaus, geraspte kaas, salami, ham, ui, champignon en paprika! De pizza’s werden belegd en toen was het even wachten………. Pizza!

Uiteraard werden de pizza’s ook opgegeten, dit deden wij aan het einde van de middag!

 

Vacature groepshulpen kinderopvang (8-24 uur per week)

I.v.m. het toenemend aantal locaties en aantal kinderen binnen onze kinderopvang zijn wij op zoek naar meerdere groepshulpen (8-24 uur per week) voor een aantal van onze BSO’s, peuterspeelzalen en kinderdagopvang locaties. Als groepshulp werk je samen met ons team van pedagogisch medewerkers en ondersteunt hen in zowel huishoudelijke werkzaamheden als in het begeleiden van de kinderen. Het aantal uur dat je werkt en op welke locatie je aan de slag gaat, gaat in overleg. Voor deze functie heb je geen pedagogische vooropleiding nodig.

Wat ga je doen als groepshulp?

Je ondersteunt de pedagogisch medewerkers door o.a.:

 • Licht verzorgende werkzaamheden uit te voeren (zoals kinderen eten geven, een spelletje doen met de kinderen etc.);
 • Licht huishoudelijke werkzaamheden uit te voeren (zoals de keuken schoonhouden, speelgoed/kasten schoon te houden, bijhouden van de was etc.);
 • Eventueel toezicht te houden tijdens binnen- en buitenactiviteiten;
 • Af en toe wat kleine boodschappen te doen.

Wij zoeken iemand die:

 • Minimaal beschikt over VMBO werk- en denkniveau;
 • Kennis heeft van veilig en hygiënisch werken;
 • Beschikt over sociale vaardigheden en over mondelinge uitdrukkingsvaardigheid voor het contact met de pedagogisch medewerkers en de kinderen;
 • Graag de handen uit de mouwen steekt en ons fijne team van pedagogisch medewerkers hierin ondersteunt.

Wij bieden:

 • Een zelfstandige en afwisselende functie voor 8-24 uur per week in een organisatie die volop in beweging is;
 • Salariëring conform CAO Kinderopvang;
 • De aanstelling is voor een periode van één jaar, bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband verlengd;
 • Onderdeel van de sollicitatieprocedure is het aanvragen van een VOG;
 • Als groepshulp word je onderdeel van Koppel-Swoe: de organisatie voor welzijn en kinderopvang in de gemeente Epe. Met zo’n 90 medewerkers en meer dan 300 vrijwilligers stimuleren we het welzijn en de groei van inwoners van 0-100+ jaar. We werken gebiedsgericht en zijn actief in de dorpen Epe, Vaassen, Emst en Oene. We weten wat er speelt en focussen ons zoveel mogelijk op preventie en vroegtijdige signalering. We werken samen met inwoners, gemeente en andere partners en verbinden waar mogelijk met bestaande initiatieven.

Interesse in de functie van groepshulp?

Vul dan het formulier hieronder in. Heb je nog vragen? Neem dan op met Hester Rook, één van onze leidinggevenden via 06-20 21 92 00.

Sollicitatieformulier groepshulpen

 • Persoonlijke gegevens

 • Curriculum Vitae

  Upload hier je CV. De bestandsgrootte mag maximaal 5 MB zijn. Bestandtype .JPG of PDF.
 • Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
 • Overige vragen/opmerkingen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

10 tellen in de rimboe bij BSO Kanjers

Vanaf heden wij hebben wij de beschikking tot gymzaal de Haverkamp op de dinsdag en donderdag om de week! Dit is voor de kinderen van BSO Kanjers echt een verrijking! De kinderen staan al te poppelen om te gaan sporten.

Afgelopen keer stond er 10 tellen in de rimboe op het programma! Fanatiek deden alle kinderen mee! En op sommige verstopplekken was het zo gezellig dat de zoeker alleen maar op het geluid af hoefde te gaan!

Bij iedere keer aftellen, werd er weer door zaal gerend in de hoop dat je niet werd gevonden! En bij het woord brandweer, moest je jezelf verplaatsen zonder dat de zoeker jou kon buurten! Dit maakte het spel extra spannend!

Pietengym bij BSO Kanjers

Op dinsdag 28 november 2023 organiseerde BSO Kanjers in samenwerking met de buurtsportcoaches van Koppel-Swoe een pietengym in de gymzaal!

Je kon pakketjes in de schoorsteen gooien, over de daken lopen, slingeren aan een touw en klimmen. Allemaal spellen die je als echte piet ook moet kunnen. En er stonden natuurlijk liedjes aan  waarop je kon dansen!

Na een uur lang fanatiek meedoen, was het alweer afgelopen. Ze ontvingen een mooi diploma en een cadeautje! Wat een gezellige middag!

Pie Face bij BSO Kanjers

Wat hebben wij afgelopen week gelachen met ons nieuwe spel. Sinds kort hebben wij het spel “Pie Face” bij BSO Kanjers.

Eerst ga je opzoek naar een speelmaatje, vervolgens doe je wat slagroom op de rode hand. Dan is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk op de knop drukt want ben je de langzaamste dan heb je slagroom in je gezicht! Maar dat maakt niks uit, even schoonmaken en het daarna gewoon nog een keer proberen.

Zelfs de pedagogisch medewerkers ontkwamen niet aan een potje “Pie Face”! Een spel waarbij je gegarandeerd moet lachen!

Vacature pedagogisch medewerkers (2-24 uur)

Krijg jij energie van het werken met kinderen? Ben jij in staat zijn om een gezellige huiselijke sfeer te creëren? Heb jij affiniteit met kinderen tussen de 0-12 jaar? Voor onze kinderdagopvang (0-4 jaar), peuteropvang (2-4 jaar), VSO en (Vakantie) BSO (4-12 jaar) zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. 

Wij zijn Koppel-Swoe, een organisatie in de gemeente Epe die staat voor opgroeien, welzijn en verbinden. We maken meedoen mogelijk en gaan daarbij uit van de eigen kracht en talenten van mensen.

Uitgaan van het kind

Binnen onze kinderopvang gaan wij uit van het kind. Wij kijken naar kinderen en hun behoeften en spelen hier op in. Onder andere door de inzet van de drie pedagogen (de andere kinderen, de volwassenen en de ruimte en materialen) stimuleren wij kinderen in hun ontwikkeling. Buiten spelen staat bij ons hoog in het vaandel: buiten zijn is goed voor kinderen, ze ontdekken, zijn in beweging en kunnen zich optimaal ontwikkelen. Een huiselijke sfeer is bij ons belangrijk: gezelligheid, aandacht, doen waar je zin in hebt.

Onze pedagogisch medewerkers zijn heel belangrijk. Zij vangen de kinderen met liefde en aandacht op en zorgen dat elke dag weer een topdag voor de kinderen is! We zorgen dan ook goed voor hen; regelmatig staat er een scholing of cursus op het programma, we hebben een pedagogisch coach die medewerkers ondersteuning biedt waar nodig en we denken mee met hen als ze bijvoorbeeld een dag vrij willen. Ouders kiezen voor Koppel-Swoe vanwege onze liefde voor het kind, vanwege onze kindgerichte benadering en vanwege onze flexibiliteit.

Al met al zorgt dit voor tevreden kinderen, ouders en pedagogisch medewerkers en daar zijn wij trots op!

Solliciteren?

Wil jij hier bij horen en samen met ons trots zijn op alles wat we doen? Vul dan hieronder het sollicitatieformulier in. Wil je eerst nog wat vragen of een keer komen kijken? Dat kan ook! Stuur gerust een mailtje naar Hester Rook via h.rook@koppelswoe.nl, bel of stuur een app naar 06-20 21 92 00.

Pssst…

Wist je dat je met heel veel verschillende opleidingen in de kinderopvang kan werken? Wil je weten of je het juiste diploma hebt? Of ben je nog bezig met een MBO/HBO en heb je inmiddels 50% van je studiepunten behaald. Dan zou het zomaar kunnen dat jij ook al aan de slag kunt in de kinderopvang. Leuke bijbaan toch? Benieuwd naar welke diploma’s passend zijn? Kijk dan op deze website: www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang. Daar kan je heel eenvoudig checken of je met jouw opleiding of diploma bij ons aan het werk kan!

 

Sollicitatieformulier kinderopvang

Stap 1 van 6

 • Persoonlijke gegevens

Gezocht: medewerkers voor onze VSO

Sommige ouders beginnen ’s ochtends al voor schooltijd met hun baan/studie of werken verder weg en hebben meer reistijd. Voor de kinderen van die ouders/verzorgers bieden we voorschoolse opvang aan.  I.v.m. een toenemend aantal kinderen in onze VSO zijn we op zoek naar medewerkers (2-6 uur per week) die geen moeite hebben met vroeg opstaan en in het bezit zijn van een rijbewijs.

Wat doe je op de VSO?

Op de VSO start je ’s ochtends om 7.00 uur of 7.30 uur. Langzaam druppelen kinderen binnen. Sommige moeten nog wat langzaam wakker worden en eten nog een broodje op de VSO. Anderen zijn wakker en hebben zin in een spelletje, lezen een tijdschrift, kletsen gezellig met je aan de groepstafel of spelen al even buiten. Rond 8.10 brengen we de kinderen naar de verschillende scholen. Dat doen we lopend of met de auto. Rond 8.30 uur ben je weer terug op onze locatie, even opruimen zodat de BSO ’s middags fijn kan starten en dan ben je klaar rond 8.45 uur. Er ligt dan nog een hele dag aan je voeten!

Meer werken?

Wil je liever meer werken? Dat kan. Op dit moment hebben we verschillende vacatures openstaan. Een combinatie van functies is mogelijk. Voor een dienstverband in onze kinderopvang hebben we uiteraard aanvullende eisen. Dan moet je:

 • in het bezit zijn van minimaal SPW-3 of een andere kindgerichte opleiding, die voldoet aan de eisen om te werken in de kinderopvang. Wil je weten welke opleidingen dat zijn, check dan je diploma op www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang;
 • het leuk vinden om binnen onze pedagogische visie een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen te creëren;
 • initiatiefrijk en creatief zijn. Je vindt het leuk om nieuwe activiteiten te verzinnen die aansluiten bij de behoefte van kinderen;
 • energie krijgen van het werken met kinderen en hen met een glimlach ontvangt en vermaakt;
 • open en vriendelijk communiceert met ouders/verzorgers. Jij bent het eerste aanspreekpunt van onze kinderopvang.

Wij bieden:

 • Een zelfstandige en afwisselende functie binnen onze VSO voor de hoeveelheid uren die jij wilt werken. Dagen en uren gaan in overleg met jou. Wil je liever meer werken? Dat kan dus, geef dat even aan in je sollicitatie;
 • Salariëring conform CAO Kinderopvang;
 • De aanstelling is voor een periode van 1 jaar, bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband verlengd. Een vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden;
 • Als medewerker word je onderdeel van Koppel-Swoe: de organisatie voor Welzijn en Kinderopvang in de gemeente Epe. We houden ons bezig met opvoeden, opgroeien, welzijn en verbinden. We maken meedoen, van jong tot oud, mogelijk en gaan daarbij uit van de eigen kracht en talenten van mensen. Koppel-Swoe is present in de wijken en buurten, werkt samen met vele partners en richt zich op preventie.

Interesse in deze functie?

Dan willen we je vragen ons online sollicitatieformulier in te vullen en uploaden. Wil je tussentijds stoppen en de al ingevulde gegevens bewaren? Klik dan onderaan op ‘sla op en ga later door’ en lees hoe je je formulier tijdelijk bewaard.

Na het verzenden ontvang je een automatisch een kopie van je ingevulde formulier in je mailbox. Niet ontvangen? Check dan eerst even je spam. Helaas belandt het formulier daar soms. Ook niet in je spam? Neem dan even contact op Hester, leidinggevende van de kinderopvang via h.rook@koppelswoe.nl of 06-20 21 92 00. Kan zij checken of je formulier bij haar is binnengekomen. Heb je andere vragen? Die kun je ook aan haar stellen.

Sollicitatieformulier vacature VSO

Stap 1 van 4

 • Persoonlijke gegevens

Estafette bij BSO Kanjers

Afgelopen week hebben wij bij BSO Kanjers estafette gedaan. Er stond een parcours klaar en dan mocht je met de ezyroller, step, rennend of achteruitlopend uittesten.

Fanatiek werden er diverse wedstrijden aangegaan en iedereen was dan ook super blij als hij/zij gewonnen had! Maar de regel was, meedoen is belangrijker dan winnen! 
Het was een sportieve middag!

Kinderen BSO Kanjers springen hun energie eruit!

De kinderen van BSO Kanjers zijn nog steeds erg blij met de trampoline, elke dag wordt er nog veel op gesprongen. Uit school vinden de kinderen het heel fijn om buiten te spelen. Samen een hut bouwen, voetballen, een mooie tekening maken met stoepkrijt, een paardenparcours rennen of springen op de trampoline!

Op de trampoline komen de mooiste trucjes voorbij. Er wordt super hoog gesprongen en daardoor willen dan ook de meeste kinderen niet meer van de trampoline af. Er wordt met een wekkertje gewerkt, gaat de wekker dan wordt er gewisseld!

Optreden bij BSO Kanjers

Afgelopen week zijn de kinderen van BSO Kanjers druk geweest met het voorbereiden van een act tijdens de show. Dit kon zijn: een dansje, een liedje zingen of gewoon heel dapper op het podium staan terwijl je favoriete liedje klonk!

Voordat de show begon, mocht je langs de visagist voor make-up en om je haren te laten doen. Vooral de meiden vonden dit erg leuk!

En om 16:00 uur was het dan toch echt tijd om te shinen, je favoriete liedje klonk luid door de muziek-box. En het publiek zat te glunderen. Na ieder optreden klonk er een luid applaus en was het tijd voor de volgende act.

Het was zo gezellig, dat zelfs de peuters van Banjers erg nieuwsgierig waren. En ook zij kwamen kijken bij de show.

© 2024 Media Magneet