Overzicht BSO Kanjers

“Wat een feest” bij BSO Kanjers

Als je jarig bent geweest en je wil graag je verjaardag vieren bij BSO Kanjers, dan mag dat natuurlijk altijd! 

Tijdens het feestje staat de jarige centraal, worden er verjaardagsliedjes gezongen. Uit de verjaardagsbak mag een cadeautje gekozen worden en daarna mag de jarige trakteren.

 

Gezocht: medewerkers voor onze VSO

Sommige ouders beginnen ’s ochtends al voor schooltijd met hun baan/studie of werken verder weg en hebben meer reistijd. Voor de kinderen van die ouders/verzorgers bieden we voorschoolse opvang aan.  I.v.m. een toenemend aantal kinderen in onze VSO zijn we op zoek naar medewerkers (2-6 uur per week) die geen moeite hebben met vroeg opstaan en in het bezit zijn van een rijbewijs.

Wat doe je op de VSO?

Op de VSO start je ’s ochtends om 7.00 uur of 7.30 uur. Langzaam druppelen kinderen binnen. Sommige moeten nog wat langzaam wakker worden en eten nog een broodje op de VSO. Anderen zijn wakker en hebben zin in een spelletje, lezen een tijdschrift, kletsen gezellig met je aan de groepstafel of spelen al even buiten. Rond 8.10 brengen we de kinderen naar de verschillende scholen. Dat doen we lopend of met de auto. Rond 8.30 uur ben je weer terug op onze locatie, even opruimen zodat de BSO ’s middags fijn kan starten en dan ben je klaar rond 8.45 uur. Er ligt dan nog een hele dag aan je voeten!

Meer werken?

Wil je liever meer werken? Dat kan. Op dit moment hebben we verschillende vacatures openstaan. Een combinatie van functies is mogelijk. Voor een dienstverband in onze kinderopvang hebben we uiteraard aanvullende eisen. Dan moet je:

  • in het bezit zijn van minimaal SPW-3 of een andere kindgerichte opleiding, die voldoet aan de eisen om te werken in de kinderopvang. Wil je weten welke opleidingen dat zijn, check dan je diploma op www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang;
  • het leuk vinden om binnen onze pedagogische visie een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen te creëren;
  • initiatiefrijk en creatief zijn. Je vindt het leuk om nieuwe activiteiten te verzinnen die aansluiten bij de behoefte van kinderen;
  • energie krijgen van het werken met kinderen en hen met een glimlach ontvangt en vermaakt;
  • open en vriendelijk communiceert met ouders/verzorgers. Jij bent het eerste aanspreekpunt van onze kinderopvang.

Wij bieden:

  • Een zelfstandige en afwisselende functie binnen onze VSO voor de hoeveelheid uren die jij wilt werken. Dagen en uren gaan in overleg met jou. Wil je liever meer werken? Dat kan dus, geef dat even aan in je sollicitatie;
  • Salariëring conform CAO Kinderopvang;
  • De aanstelling is voor een periode van 1 jaar, bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband verlengd. Een vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden;
  • Als medewerker word je onderdeel van Koppel-Swoe: de organisatie voor Welzijn en Kinderopvang in de gemeente Epe. We houden ons bezig met opvoeden, opgroeien, welzijn en verbinden. We maken meedoen, van jong tot oud, mogelijk en gaan daarbij uit van de eigen kracht en talenten van mensen. Koppel-Swoe is present in de wijken en buurten, werkt samen met vele partners en richt zich op preventie.

Interesse in deze functie?

Dan willen we je vragen ons online sollicitatieformulier in te vullen en uploaden. Wil je tussentijds stoppen en de al ingevulde gegevens bewaren? Klik dan onderaan op ‘sla op en ga later door’ en lees hoe je je formulier tijdelijk bewaard.

Na het verzenden ontvang je een automatisch een kopie van je ingevulde formulier in je mailbox. Niet ontvangen? Check dan eerst even je spam. Helaas belandt het formulier daar soms. Ook niet in je spam? Neem dan even contact op Hester, leidinggevende van de kinderopvang via h.rook@koppelswoe.nl of 06-20 21 92 00. Kan zij checken of je formulier bij haar is binnengekomen. Heb je andere vragen? Die kun je ook aan haar stellen.

Sollicitatieformulier kinderopvang

Stap 1 van 6

  • Persoonlijke gegevens

Nieuw schilderij chillroom BSO Kanjers

Afgelopen tijd zijn wij bij BSO Kanjers druk geweest met het maken van een nieuw schilderij voor in de chill room. Er hingen al twee schilderijen maar die waren wel aan vervanging toe!

 Op twee canvasdoeken werden heel veel kleine ballonnen getekend en die mochten alle kinderen schilderen. Nu hangen er weer twee mooi gevulde schilderijen met kunst van onze eigen BSO-kinderen.

Lichtjestocht bij BSO Kanjers

Afgelopen week hebben wij bij BSO Kanjers een lichtjestocht gelopen.  Er was een speurtocht door de wijk en om de speurtocht te volgen moest je de lichtjes volgen.

Onderweg moest je verschillende opdrachten doen, zo moest je opletten hoeveel kerstbomen je onderweg tegenkwam, kerstliedjes zingen, sneeuwpop gooien en halverwege de route stond er een Rudolph waarbij je moest proberen om zoveel mogelijk ringen om zijn oren te gooien, dit was best een lastige opdracht.

 Bij de finish stond er warme chocolademelk met slagroom en een koekje voor iedereen klaar.

Ballonnenpret bij BSO Kanjers

Wie aan ballonnen denkt, die denkt aan een feestje. Wij, bij BSO Kanjers, proberen van iedere dag een feestje te maken, soms met een traktatie, soms met een activiteit en afgelopen week hebben wij met ballonnen een feestje gemaakt.

Want wat kan je allemaal met een ballon? Je kan hem ophangen, hooghouden met je handen, voeten of hoofd, aan een touwtje knopen of heel hard er boven op springen zodat die gaat knappen.

Wij hebben ervoor gekozen om de ballon zo vaak mogelijk hoog te houden. Je mocht je hele lichaam gebruiken, het record staat op 82. Het was een leuke maar ook een uitdagende activiteit, want wij deden het buiten en daar was de wind hard aan het waaien.

BSO Kanjers tijdens de herfst

In de natuur zien we weer veel veranderingen, de blaadjes vallen van de bomen, op de grond liggen veel eikels, kastanjes en takken. Het weer is ook iedere dag anders: het is herfst! Om de kinderen van BSO Kanjers deze veranderingen te laten zien, zijn we gaan wandelen door de buurt. Samen zijn we op zoek gegaan naar mooie herfstschatten.

Ook de vogels vergeten we niet, we hebben vogelvoerhangers gemaakt van vogelvoer, gelatine en bloem. Dit moest je goed door elkaar roeren. Nadat alles door elkaar geroerd was, konden de bakjes gevuld worden. Toen de bakjes droog waren, zijn we samen op zoek gegaan naar een mooi plekje in de boom waar we ze op konden hangen. Nu maar hopen dat de vogels het voer snel vinden.

Activiteiten aanbod van BSO Kanjers

De schoolvakantie is alweer een lange tijd voorbij en zijn alle kinderen bij BSO Kanjers weer wezen spelen. We hebben de vakantieverhalen aangehoord en hebben weer gezellig samen gespeeld.

Iedere middag bieden wij bij BSO Kanjers een activiteit aan. (de hele week) Dit varieert van knutselen, sport en spel, koken en bakken of theater. Zo is er voor iedereen een activiteit die hij/zij erg leuk vindt.

De activiteiten die wij aanbieden zijn niet verplicht. Je mag er ook voor kiezen om de hele middag te spelen.

BSO Kanjers reist de wereld rond

De zomervakantie is voorbij gevlogen.. Afgelopen 6 weken zijn de kinderen van BSO Kanjers door 6 verschillende landen gereisd. De reis ging door Nederland, Mexico, Griekenland, Hawaï, Frankrijk en Japan.

Tijdens ons verblijf in Japan hebben wij diverse spelletjes gedaan met eetstokjes en hebben wij sushi gemaakt! Na een week te hebben verbleven in Japan ging de reis door naar Frankrijk, daar hebben wij gepicknickt met Franse lekkernijen en hebben wij de Eifeltoren nagebouwd.

Na Frankrijk zijn wij naar het zonnige Hawaï gevlogen. Daar hebben wij mooie enkelbandjes gemaakt. Het weer was toch iets te warm in Hawaï en daarom hebben wij ervoor gekozen om door te vliegen naar Mexico.

In Mexico hebben wij heerlijke nacho’s en taco’s gegeten en hebben wij onze eigen sambabal gemaakt! Wij laten Mexico achter ons en vliegen langzaam terug naar Nederland, maar niet voordat wij langs Griekenland zijn geweest. In Griekenland hebben wij een dans geleerd en hebben een medaille gemaakt en ook de olympische spelen zijn nagespeeld. Na een sportieve week vliegen wij terug naar Nederland. Want wij willen niet te laat zijn voor school. Er werden diverse dingen geproefd tijdens een proeverij, er werden Delfts blauwe bordjes geschilderd en sloten wij de week af met een disco met Nederlandse hits!

Zomerse middag bij BSO Kanjers

Wat hebben wij bij BSO Kanjers genoten van het mooie weer de afgelopen periode.

De hele middag wordt er buiten gespeeld met de steppen, de easyroller, het stoepkrijt, er wordt gevoetbald en er worden heel wat trucjes geshowd op de koprolstang!

Maar al dat speelgoed is leuk, maar het is nog leuker om met water te spelen, of te spuiten ?. Vandaar dat wij met het mooie weer de waterpistolen, waterbaan en de sproeier uit de kast halen. Om met elkaar een watergevecht te houden. Iedereen had plezier en ging met natte kleren naar huis!

BSO Kanjers kan niet wachten tot de zomer begint!

Easyroller bij BSO Kanjers

Sinds twee maanden hebben wij bij BSO Kanjers een easyroller, dat is een soort skelter, maar dan zonder stuur en trappers. Je komt vooruit door met je voeten heen en weer te bewegen. Klinkt moeilijk, maar de meeste kinderen gaan al erg snel op de easy roller.

Iedere middag komen de kinderen uit school en vragen direct om de easyroller. Wanneer de easyroller bezet is dan wachten zij totdat hij vrij is en er een volgend kind op kan.

De easyroller bezorgt alle kinderen veel plezier!

© 2023 Media Magneet