Overzicht BSO Kanjers

Estafette bij BSO Kanjers

Afgelopen week hebben wij bij BSO Kanjers estafette gedaan. Er stond een parcours klaar en dan mocht je met de ezyroller, step, rennend of achteruitlopend uittesten.

Fanatiek werden er diverse wedstrijden aangegaan en iedereen was dan ook super blij als hij/zij gewonnen had! Maar de regel was, meedoen is belangrijker dan winnen! 
Het was een sportieve middag!

Vacature: medewerkers BSO

I.v.m. uitbreiding van het aantal kinderen zijn wij voor onze BSO locaties, op zoek naar medewerkers BSO (2-20 uur per week), die energie krijgen van het werken met kinderen en in staat zijn om een gezellige huiselijke sfeer te creëren. Wil je liever meer werken? Dat kan. Op dit moment hebben we verschillende vacatures openstaan. Een combinatie van functies is mogelijk.

Wat doe je op de BSO?

Op de BSO start je ’s middags. Je komt aan op de BSO, doet het licht aan en maakt alvast wat te eten en drinken klaar voor de kinderen. Je haalt de kinderen op van de scholen  en samen starten jullie gezellig de middag op met wat kletsen, eten en drinken aan de groepstafel.

Onze visie is dat BSO vrije tijd voor kinderen is. Spelen, ontdekken en genieten: voor ieder wat wils! Kinderen kiezen daarom zelf wat ze willen doen na schooltijd. Een spelletje aan de groepstafel, knutselen, een boekje lezen of lekker buitenspelen. Onze BSO’s beschikken allemaal over een fijne buitenruimte waar kinderen genoeg ruimte hebben om te spelen. Daarnaast bied jij, samen met de andere pedagogisch medewerkers, dagelijks een groepsactiviteit aan waarvoor ze ook kunnen kiezen. Dat kan een potje voetballen, een knutselactiviteit of een waterfestijn in de zomer zijn. Jij weet waar hun interesses liggen, wat past bij de leeftijd van de kinderen en sluit hierop aan.

Als kinderen aan het eind van de middag worden opgehaald, bespreek jij met de ouders/verzorgers hoe het die middag is gegaan. Je neemt afscheid van het kind en de ouder, wenst hen samen nog een fijne avond en als iedereen opgehaald is, ruim jij de groep op en sluit je je werkdag af. Op naar de volgende BSO middag!

Wij zoeken medewerkers BSO, die:

 • bezig zijn met een opleiding of in het bezit zijn van een diploma, dat voldoet aan de eisen om te werken in de kinderopvang. Wil je weten welke opleidingen dat zijn, check dan je diploma op www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang;
 • initiatiefrijk en creatief zijn. Die het leuk vinden om nieuwe activiteiten te verzinnen die aansluiten bij de behoefte van kinderen.;
 • energie krijgen van het werken met kinderen en hen elke middag met een glimlach ontvangen en vermaken;
 • open en vriendelijk communiceren met ouders/verzorgers. Als medewerker BSO ben jij het eerste aanspreekpunt van onze kinderopvang.

Wij bieden:

 • Een zelfstandige en afwisselende functie voor 2-20 uur per week in een organisatie die volop in beweging is. Wil je liever meer werken? Dat kan. Op dit moment hebben we verschillende vacatures openstaan. Een combinatie van functies is mogelijk;
 • Salariëring conform CAO Kinderopvang;
 • De aanstelling is voor een periode van 1 jaar, bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband verlengd. Een vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden;
 • Als medewerker word je onderdeel van Koppel-Swoe: de organisatie voor Welzijn en Kinderopvang in de gemeente Epe. We houden ons bezig met opvoeden, opgroeien, welzijn en verbinden. We maken meedoen, van jong tot oud, mogelijk en gaan daarbij uit van de eigen kracht en talenten van mensen. Koppel-Swoe is present in de wijken en buurten, werkt samen met vele partners en richt zich op preventie.

Interesse in deze functie?

Dan willen we je vragen ons online sollicitatieformulier in te vullen en je CV te uploaden. Wil je tussentijds stoppen en de al ingevulde gegevens bewaren? Klik dan onderaan op ‘sla op en ga later door’ en lees hoe je je formulier tijdelijk bewaard.

Na het verzenden ontvang je een automatisch een kopie van je ingevulde formulier in je mailbox. Niet ontvangen? Check dan eerst even je spam. Helaas belandt het formulier daar soms. Ook niet in je spam? Neem dan even contact op Hester, leidinggevende van de kinderopvang via 06-20 21 92 00. Kan zij checken of je formulier bij haar is binnengekomen. Heb je andere vragen? Die kun je ook aan haar stellen.

 

Sollicitatieformulier medewerker BSO

 • Persoonlijke gegevens

 • Curriculum Vitae

  Upload hier je CV. De bestandsgrootte mag maximaal 5 MB zijn. Bestandtype .JPG of PDF.
 • Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
 • Overige vragen/opmerkingen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kinderen BSO Kanjers springen hun energie eruit!

De kinderen van BSO Kanjers zijn nog steeds erg blij met de trampoline, elke dag wordt er nog veel op gesprongen. Uit school vinden de kinderen het heel fijn om buiten te spelen. Samen een hut bouwen, voetballen, een mooie tekening maken met stoepkrijt, een paardenparcours rennen of springen op de trampoline!

Op de trampoline komen de mooiste trucjes voorbij. Er wordt super hoog gesprongen en daardoor willen dan ook de meeste kinderen niet meer van de trampoline af. Er wordt met een wekkertje gewerkt, gaat de wekker dan wordt er gewisseld!

Optreden bij BSO Kanjers

Afgelopen week zijn de kinderen van BSO Kanjers druk geweest met het voorbereiden van een act tijdens de show. Dit kon zijn: een dansje, een liedje zingen of gewoon heel dapper op het podium staan terwijl je favoriete liedje klonk!

Voordat de show begon, mocht je langs de visagist voor make-up en om je haren te laten doen. Vooral de meiden vonden dit erg leuk!

En om 16:00 uur was het dan toch echt tijd om te shinen, je favoriete liedje klonk luid door de muziek-box. En het publiek zat te glunderen. Na ieder optreden klonk er een luid applaus en was het tijd voor de volgende act.

Het was zo gezellig, dat zelfs de peuters van Banjers erg nieuwsgierig waren. En ook zij kwamen kijken bij de show.

Echte Picasso’s bij BSO Kanjers!

Nu het buiten weer echt lenteweer is, hebben wij bij BSO Kanjers echte Picasso’s! Iedere middag lagen er rollen tape en voldoende stoepkrijt klaar om buiten de mooiste kunstwerken te ontwerpen.

Met tape werden er verschillende figuren afgeplakt, sterren, hartjes, vierkant en nog veel meer creaties. Deze figuren werden ingekleurd met stoepkrijt en als er geen grijze tegel meer te zien was, werd het tape eraf getrokken en kwam er een mooi kunstwerk tevoorschijn.

Tape en stoepkrijt maakt een hoop creativiteit los bij de kinderen, na mate de middagen vorderden, hoe uitgebreider de kunstwerken werden.

“Wat een feest” bij BSO Kanjers

Als je jarig bent geweest en je wil graag je verjaardag vieren bij BSO Kanjers, dan mag dat natuurlijk altijd! 

Tijdens het feestje staat de jarige centraal, worden er verjaardagsliedjes gezongen. Uit de verjaardagsbak mag een cadeautje gekozen worden en daarna mag de jarige trakteren.

 

[GESLOTEN] Gezocht: medewerkers voor onze VSO

[GESLOTEN] Sommige ouders beginnen ’s ochtends al voor schooltijd met hun baan/studie of werken verder weg en hebben meer reistijd. Voor de kinderen van die ouders/verzorgers bieden we voorschoolse opvang aan.  I.v.m. een toenemend aantal kinderen in onze VSO zijn we op zoek naar medewerkers (2-6 uur per week) die geen moeite hebben met vroeg opstaan en in het bezit zijn van een rijbewijs.

Wat doe je op de VSO?

Op de VSO start je ’s ochtends om 7.00 uur of 7.30 uur. Langzaam druppelen kinderen binnen. Sommige moeten nog wat langzaam wakker worden en eten nog een broodje op de VSO. Anderen zijn wakker en hebben zin in een spelletje, lezen een tijdschrift, kletsen gezellig met je aan de groepstafel of spelen al even buiten. Rond 8.10 brengen we de kinderen naar de verschillende scholen. Dat doen we lopend of met de auto. Rond 8.30 uur ben je weer terug op onze locatie, even opruimen zodat de BSO ’s middags fijn kan starten en dan ben je klaar rond 8.45 uur. Er ligt dan nog een hele dag aan je voeten!

Meer werken?

Wil je liever meer werken? Dat kan. Op dit moment hebben we verschillende vacatures openstaan. Een combinatie van functies is mogelijk. Voor een dienstverband in onze kinderopvang hebben we uiteraard aanvullende eisen. Dan moet je:

 • in het bezit zijn van minimaal SPW-3 of een andere kindgerichte opleiding, die voldoet aan de eisen om te werken in de kinderopvang. Wil je weten welke opleidingen dat zijn, check dan je diploma op www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang;
 • het leuk vinden om binnen onze pedagogische visie een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen te creëren;
 • initiatiefrijk en creatief zijn. Je vindt het leuk om nieuwe activiteiten te verzinnen die aansluiten bij de behoefte van kinderen;
 • energie krijgen van het werken met kinderen en hen met een glimlach ontvangt en vermaakt;
 • open en vriendelijk communiceert met ouders/verzorgers. Jij bent het eerste aanspreekpunt van onze kinderopvang.

Wij bieden:

 • Een zelfstandige en afwisselende functie binnen onze VSO voor de hoeveelheid uren die jij wilt werken. Dagen en uren gaan in overleg met jou. Wil je liever meer werken? Dat kan dus, geef dat even aan in je sollicitatie;
 • Salariëring conform CAO Kinderopvang;
 • De aanstelling is voor een periode van 1 jaar, bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband verlengd. Een vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden;
 • Als medewerker word je onderdeel van Koppel-Swoe: de organisatie voor Welzijn en Kinderopvang in de gemeente Epe. We houden ons bezig met opvoeden, opgroeien, welzijn en verbinden. We maken meedoen, van jong tot oud, mogelijk en gaan daarbij uit van de eigen kracht en talenten van mensen. Koppel-Swoe is present in de wijken en buurten, werkt samen met vele partners en richt zich op preventie.

Interesse in deze functie?

Dan willen we je vragen ons online sollicitatieformulier in te vullen en uploaden. Wil je tussentijds stoppen en de al ingevulde gegevens bewaren? Klik dan onderaan op ‘sla op en ga later door’ en lees hoe je je formulier tijdelijk bewaard.

Na het verzenden ontvang je een automatisch een kopie van je ingevulde formulier in je mailbox. Niet ontvangen? Check dan eerst even je spam. Helaas belandt het formulier daar soms. Ook niet in je spam? Neem dan even contact op Hester, leidinggevende van de kinderopvang via h.rook@koppelswoe.nl of 06-20 21 92 00. Kan zij checken of je formulier bij haar is binnengekomen. Heb je andere vragen? Die kun je ook aan haar stellen.

Sollicitatieformulier kinderopvang

Stap 1 van 6

 • Persoonlijke gegevens

Nieuw schilderij chillroom BSO Kanjers

Afgelopen tijd zijn wij bij BSO Kanjers druk geweest met het maken van een nieuw schilderij voor in de chill room. Er hingen al twee schilderijen maar die waren wel aan vervanging toe!

 Op twee canvasdoeken werden heel veel kleine ballonnen getekend en die mochten alle kinderen schilderen. Nu hangen er weer twee mooi gevulde schilderijen met kunst van onze eigen BSO-kinderen.

Lichtjestocht bij BSO Kanjers

Afgelopen week hebben wij bij BSO Kanjers een lichtjestocht gelopen.  Er was een speurtocht door de wijk en om de speurtocht te volgen moest je de lichtjes volgen.

Onderweg moest je verschillende opdrachten doen, zo moest je opletten hoeveel kerstbomen je onderweg tegenkwam, kerstliedjes zingen, sneeuwpop gooien en halverwege de route stond er een Rudolph waarbij je moest proberen om zoveel mogelijk ringen om zijn oren te gooien, dit was best een lastige opdracht.

 Bij de finish stond er warme chocolademelk met slagroom en een koekje voor iedereen klaar.

Ballonnenpret bij BSO Kanjers

Wie aan ballonnen denkt, die denkt aan een feestje. Wij, bij BSO Kanjers, proberen van iedere dag een feestje te maken, soms met een traktatie, soms met een activiteit en afgelopen week hebben wij met ballonnen een feestje gemaakt.

Want wat kan je allemaal met een ballon? Je kan hem ophangen, hooghouden met je handen, voeten of hoofd, aan een touwtje knopen of heel hard er boven op springen zodat die gaat knappen.

Wij hebben ervoor gekozen om de ballon zo vaak mogelijk hoog te houden. Je mocht je hele lichaam gebruiken, het record staat op 82. Het was een leuke maar ook een uitdagende activiteit, want wij deden het buiten en daar was de wind hard aan het waaien.

© 2023 Media Magneet