De Buurtkabouters op uitje

De Buurtkabouters op uitje

26 mei 2023

Elk jaar hebben de peuters van peuteropvang De Buurtkabouters een uitje. Op woensdag 17 mei was het zover en zijn we met alle peuters op stap geweest. De ouders, broertjes, zusjes en/of opa’s en oma’s mochten gezellig mee. Dit keer gingen we naar het Blotevoetenpad in de dr. Vogeltuinen in ’t Harde.

Het was gelukkig droog en af en toe scheen de zon. Algauw gingen de schoentjes/laarzen uit en liepen de peuters op hun blote voetjes over het gras. Maar er was nog veel meer. Je kunt er een hele route lopen over o.a. grote en kleine stenen, schors, boomstammen, schapenwol en natuurlijk een heel modderig pad waar ze tot de enkels in wegzakten. Sommigen vonden het wel een beetje spannend.

Onderweg zijn we bij een picknickplaats gestopt om te drinken. De oudercommissie had allerlei lekkernijen gebakken en dit ging er goed in bij iedereen. Aan het eind van de ochtend werden alle voetjes gewassen bij de waterpomp. Gelukkig had iedereen handdoeken bij zich. Moe maar voldaan zijn we weer naar huis gegaan. Het was een geslaagd uitje.

Dit vind je misschien ook interessant!

Modderweek

Op meerdere locaties van Koppel-Swoe is er weer gehoor gegeven aan de jaarlijkse modderdag. En zo ook op Kierewam! De kinderen kunnen heerlijk kliederen, spelen,...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet