Buurtkabouters weer open!

Buurtkabouters weer open!

22 februari 2021

Wat zijn we blij dat we alle peuters weer mogen verwelkomen op peuterspeelzaal de Buurtkabouters  na een periode van lockdown. Om dit te vieren hebben we elke dag, gezellig aan lange tafels, zitten smikkelen. De ene keer waren het poffertjes, dan een soepstengel met boter en hagelslag of muisjes, pannenkoeken of broodje knakworst. Wat een feest.

Er lag een dik pak sneeuw en natuurlijk was dit geweldig om in te spelen. Wat valt er veel te ontdekken: wit, koud, nat, smelten, sneeuwbal rollen enz. We hebben geprobeerd een sneeuwpop te maken, maar dat viel niet mee. Niet alleen buiten maar ook binnen kun je spelen met sneeuw. Met waterverf zijn we de sneeuw gaan kleuren.

Het is goed te merken dat de peuters het gemist hebben om bij ons te spelen. Zowel op de groep als buiten. Het fietsen en autorijden is altijd erg gewild, daar hebben we dan ook genoeg materiaal van. Maar ook de glijbaan, het tekenbord, de boomstronken en ander materiaal wordt weer herontdekt en gebruikt.

Dit vind je misschien ook interessant!

Modderweek

Op meerdere locaties van Koppel-Swoe is er weer gehoor gegeven aan de jaarlijkse modderdag. En zo ook op Kierewam! De kinderen kunnen heerlijk kliederen, spelen,...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet