Buitenspelen bij ’t Hummelhoekje!

Buitenspelen bij ’t Hummelhoekje!

12 juni 2021

Bij peuteropvang ’t Hummelhoekje spelen de kinderen het hele jaar door graag buiten bijvoorbeeld in de zandbak, in de tipi tent of met de fietsen en auto’s. Na de welkoms-kring van 8.30 uur zijn de peuters vrij om te kiezen of ze binnen of buiten willen spelen. De meeste kinderen vinden het heerlijk om de ochtend buiten te beginnen en eenmaal buiten uitgespeeld, kunnen ze binnen lekker verder spelen. Maar ook als een kind eerst binnen wil spelen is dat prima! 

En nu het dan eindelijk zomer is geworden, is dat natuurlijk extra genieten. De peuters vinden het heerlijk om met water te spelen en er valt ook genoeg te ontdekken. Zo komen de peuters erachter dat je bubbels kan maken in het water als je door de buis blaast, of dat je een beker water kan vullen als je water gooit door een vergiet. En lukt het niet alleen? Dan is er altijd wel iemand die een handje kan helpen!

Dit vind je misschien ook interessant!

Een inkijkje bij BSO-Kleurrijk

6 juni 2024
Bij BSO Kleurrijk zorgen wij elke dag voor voldoende speelplezier voor de kinderen. Zo bieden wij sport, spel en knutselactiviteiten aan. Dankzij de rijke fantasie...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet