BSO Kierewam (groep Ninos) heeft geklust!

BSO Kierewam (groep Ninos) heeft geklust!

Toen de tweede lockdown een feit was en de kinderopvang weer dicht ging voor de reguliere opvang, zijn we bij BSO Ninos aan de slag gegaan met de ballenbak ruimte.

Door de groei bij de BSO misten we een ruimte waar de kinderen lekker kunnen knutselen, spelletjes kunnen doen of even lekker een boekje of tijdschrift zouden kunnen lezen.

Omdat wij tijd genoeg hadden om de mouwen op te stropen en de kwasten en verf tevoorschijn te halen, zijn we aan de slag gegaan. Het plan was snel gemaakt, het idee was een rustige maar ook stoere ruimte. Het was een hele klus, maar het eindresultaat mag er wezen. En nu we alweer een tijdje open zijn voor noodopvang wordt er goed gebruik gemaakt van de ruimte en zijn de kinderen super enthousiast. Daar doen we het voor!

Dit vind je misschien ook interessant!

Proeverij bij de Bikkels

8 juni 2023
Op peuteropvang Bikkels zijn we altijd bezig om elk kind zoveel mogelijk te helpen bij zijn of haar ontwikkeling. De taalontwikkeling, emotionele ontwikkeling en de motorische...
Meer lezen?

Dansen bij de Banjers

2 juni 2023
De kinderen van de Banjers houden van dansen, hierdoor ontstaat er met regelmaat een spontane disco. Eén van de kinderen begint een liedje te zingen...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet