Boerderijdieren en hun jongen bij peuteropvang ’t Muizenholletje

Boerderijdieren en hun jongen bij peuteropvang ’t Muizenholletje

Peuteropvang ’t Muizenholletje heeft de afgelopen periode aandacht gehad voor het thema: boerderijdieren en hun jongen. De speelhoeken en materialen waren hierop aangepast zodat de peuters tijdens het spelen ook situaties uit de echte wereld (op de boerderij) konden naspelen.

Er werd met veel enthousiasme gespeeld met onder andere de dieren, tractors en de boerderij en geëxperimenteerd met de nieuwe materialen. Om het thema goed te beleven, zijn we ook op bezoek geweest bij een boerderij om daar de dieren in het echt te bewonderen en te aaien.

Wij hebben ook echte kleine kuikentjes op de groep gehad waar wij een ochtendje op mochten passen. Dat was een superleuke ervaring!

Dit vind je misschien ook interessant!

Proeverij bij de Bikkels

8 juni 2023
Op peuteropvang Bikkels zijn we altijd bezig om elk kind zoveel mogelijk te helpen bij zijn of haar ontwikkeling. De taalontwikkeling, emotionele ontwikkeling en de motorische...
Meer lezen?

Dansen bij de Banjers

2 juni 2023
De kinderen van de Banjers houden van dansen, hierdoor ontstaat er met regelmaat een spontane disco. Eén van de kinderen begint een liedje te zingen...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet