Bewegen op ’t Muizenholletje!

Bewegen op ’t Muizenholletje!

17 januari 2022

Bij peuteropvang ’t Muizenholletje zijn we niet alleen druk bezig met herfst, Sint en Kerst, maar zo tijdens het spelen besteden we ook veel aandacht aan de ontwikkeling van de motoriek van onze peuters.

Zo kunnen ze lekker knijpen en rollen met de klei, roeren in het zand, maar ook tekenen en kleuren met verschillende potloden en stiften. Knippen met de scharen, mozaïeken en kralen rijgen. Ook zijn ze druk bezig geweest met timmeren en schroeven indraaien met de boormachine. Sommige peuters gaan nu ook papa thuis helpen met klussen!

Maar ook de grove motoriek komt aan de beurt in de gymzaal: rennen, klimmen in het klimrek, lopen en kruipen over de banken en over de stapstenen. Gooien met de bal en rollen met de hoepels.

Natuurlijk wordt er buiten ook gerend, gefietst, in de auto of op de trekker rondgereden en gehinkeld op onze hinkelbaan.

Zo komt er van alles aan bod waar we op een dagdeel druk mee bezig zijn!

Dit vind je misschien ook interessant!

Modderweek

Op meerdere locaties van Koppel-Swoe is er weer gehoor gegeven aan de jaarlijkse modderdag. En zo ook op Kierewam! De kinderen kunnen heerlijk kliederen, spelen,...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet