Activiteiten bij BSO Kiddo’s

Activiteiten bij BSO Kiddo’s

19 maart 2021

Bij BSO Kiddo’s hechten we veel waarde aan de ‘vrije’ tijd van het kind. Wel bieden we elke week een activiteit aan, maar het is een vrije keus van de kinderen om hier wel of niet aan mee te doen. Er zijn ook genoeg andere leuke dingen te doen, zoals buiten spelen op het prachtige plein. Ook de gymzaal staat tot onze beschikking. Hier kunnen de kinderen zich lekker uitleven met een bal, maar ook wordt er regelmatig gedanst in de gymzaal. En in het lokaal is er voldoende aanbod van leuke spelletjes, knutselmateriaal, maar ook bouwmateriaal en een ‘huishoek’ zijn aanwezig.

Bij het bedenken van de activiteiten gaan we mee met de tijd. Zo hebben we al een aantal keer slijm gemaakt, dit was toen erg populair bij kinderen. Ook zijn er sokken getie-dyed. We kijken wat er leeft onder de kinderen en passen daar ons aanbod op aan. Natuurlijk hebben de kinderen zelf ook veel inbreng, we overleggen regelmatig met hen en zij verzinnen vaak zelf de leukste activiteiten!

Dit vind je misschien ook interessant!

Een inkijkje bij BSO-Kleurrijk

6 juni 2024
Bij BSO Kleurrijk zorgen wij elke dag voor voldoende speelplezier voor de kinderen. Zo bieden wij sport, spel en knutselactiviteiten aan. Dankzij de rijke fantasie...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet