Activiteiten bij BSO Kiddo’s

Activiteiten bij BSO Kiddo’s

Bij BSO Kiddo’s is ons activiteitenaanbod heel gevarieerd. Kinderen mogen zelf kiezen waar ze zin in hebben, maar er is altijd een extra aanbod. We hebben in het lokaal een bord voor de BSO. Hierop staan de extra activiteiten, maar ook een regel van de maand. Deze maand is het de regel dat je vertelt dat je naar de wc gaat.

Afgelopen weken hebben we een geheimschrift geschreven met de kinderen. Dit was heel interessant, want ra ra wat staat daar nou?

Een houten lepel beplakken was ook een hele leuke activiteit.

Buiten is er veel verstoppertje gespeeld, ondanks dat het weer niet zo heel erg lekker was gaan we toch graag naar buiten. Ook is de bouwhoek omgetoverd tot een boerderijhoek, hoe leuk is dat om te spelen met trekkers, hooibalen, koeien en paarden enz.

Er is dus voor ieder kind wat te doen!

Dit vind je misschien ook interessant!

BSO Oene bakt pepernoten

Bij BSO Oene hebben de kinderen zelf pepernoten gebakken. Wat was dit een gezellige activiteit, eerst werd het deeg gemaakt. Hierna mochten alle kinderen hun...
Meer lezen?

Knutselweken bij BSO Kleurrijk

Bij BSO Kleurrijk zijn de kinderen creatief bezig, elke week is er weer een nieuwe knutselactiviteit voor hen. Vorige week hebben de kinderen voor Sint-Maarten...
Meer lezen?
© 2022 Media Magneet