’t Hummelhoekje bezoekt de schaapskooi!

’t Hummelhoekje bezoekt de schaapskooi!

25 april 2024

Afgelopen week hadden wij een rustweek, dit betekent dat wij thema-verkeer hebben afgesloten en dat wij ons langzaam klaar maken voor ons nieuwe thema. Maar niet zonder een rustweek, een week waarin er tijd is voor een uitstapje! Deze week gingen wij op bezoek bij de schapen.

In de ochtendkring vertelden wij dat wij naar de schapen gingen, YES! Iedereen was blij! Snel de regenlaarzen en jassen aan en in de bus en auto! Dat is natuurlijk al super leuk! Even een stukje rijden om vervolgens bij de schaapskooi te arriveren.

Eerst gingen wij in de schuur kijken… helaas, geen schapen. Maar gelukkig stonden er in het weiland wel 100 schapen. Sommige schapen waren erg nieuwsgierig en kwamen dan ook graag even kijken. Toen kwam de herder, hij vertelde dat hij de schapen ging voeren in de schuur. Dus met zijn allen naar de schuur en daar kwam de herder met al zijn schapen aangelopen onder leiding van zijn honden. Dat was gaaf om te zien, al was het voor sommigen ook best spannend, al die schapen zo dichtbij!

Toen alle schapen hun plek hadden gevonden in de schuur, mochten wij even kijken in de schuur. Sommigen durfden zelfs de schapen te aaien en tussen de schapen door te lopen! Na een tijdje was het eten op en was het tijd voor ons om nog even in de speeltuin te spelen en daarna weer terug te keren naar ’t Hummelhoekje!

Dit vind je misschien ook interessant!

Een inkijkje bij BSO-Kleurrijk

6 juni 2024
Bij BSO Kleurrijk zorgen wij elke dag voor voldoende speelplezier voor de kinderen. Zo bieden wij sport, spel en knutselactiviteiten aan. Dankzij de rijke fantasie...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet