Peuters van Kiddo’s versturen post!

Peuters van Kiddo’s versturen post!

27 december 2023

De peuters van Kiddo’s zijn druk bezig met het thema ‘Wij versturen post’. In de eerste week hebben de peuters een brief ontvangen van Sinterklaas met de vraag of wij Sinterklaas willen helpen met alle post. Zo wordt er gelijk al post bezorgd met de posttas. Ook hebben wij een echt pakketje ontvangen van de pakketbezorger. Samen hebben wij gekeken wat er in het pakketje zit, namelijk nieuwe cijferstempels om te gebruiken in het postkantoor. 

Elke ochtend kijken wij samen met de peuters of er post in onze brievenbus is bezorgd. De post hebben wij in de kring samen bekeken en de peuter voor wie de post was mocht de envelop open maken. En tot verbazing van de peuters zat er een leuke kaart in van hun ouders. Samen kijken wij naar de kaart en hebben wij geluisterd naar de geschreven tekst, wat waren de peuters allemaal trots!

Ook zijn de peuters druk geweest met het versieren van een kerstkaart voor de ouders. Na het versieren is de kaart in een envelop gestopt en kan er een postzegel opgeplakt worden. Nu moesten wij nog samen op pad om een postbus te zoeken waar wij onze kaartjes op de post konden doen. De peuters hebben hun eigen kaartje in de postbus gedaan en nu wachten tot de postbode de kaartjes komt langsbrengen.

Dit vind je misschien ook interessant!

Een inkijkje bij BSO-Kleurrijk

6 juni 2024
Bij BSO Kleurrijk zorgen wij elke dag voor voldoende speelplezier voor de kinderen. Zo bieden wij sport, spel en knutselactiviteiten aan. Dankzij de rijke fantasie...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet