Peuters Kiddo’s en kabouter Klauter

Peuters Kiddo’s en kabouter Klauter

28 november 2023

Bij peuteropvang Kiddo’s zijn wij bezig met het afsluiten van ons thema ‘in het kabouterbos’. Zo maken wij in de gymzaal samen een kring met in het midden de paddenstoelenkruk. Daarna mogen de peuters 1 voor 1 op de kruk zitten en zingen wij samen ‘op een grote paddenstoel’. Oh oh krak zei toen de paddenstoel.

Ook hebben wij een brief ontvangen van kabouter Klauter die al zijn kaboutervriendjes kwijt was geraakt.. D

e kinderen wilden natuurlijk kabouter Klauter helpen om al zijn vriendjes weer terug te vinden! Wij trokken snel onze jas aan en gingen buiten opzoek naar de kabouters. Maar we moesten niet alleen opzoek naar de kabouters  want kabouter Klauter had ook opdrachten voor ons verstopt.

Zo hebben de peuters laten zien dat ze heel ver kunnen springen want kabouters moeten wel eens over een sloot heen springen. We kregen een opdracht om zoveel mogelijk blaadjes in de lucht te gooien en toen regende het plots allemaal blaadjes. Ook moesten wij goed speuren naar een spinnenweb. De peuters konden allemaal zo goed speuren dat alle kabouters razend snel gevonden waren en daarom heeft iedereen een kabouterdiploma verdiend!

Dit vind je misschien ook interessant!

Een inkijkje bij BSO-Kleurrijk

6 juni 2024
Bij BSO Kleurrijk zorgen wij elke dag voor voldoende speelplezier voor de kinderen. Zo bieden wij sport, spel en knutselactiviteiten aan. Dankzij de rijke fantasie...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet