Peuteropvang ’t Hummelhoekje bezoekt de carwash

Peuteropvang ’t Hummelhoekje bezoekt de carwash

26 maart 2024

Afgelopen weken heeft peuteropvang ’t Hummelhoekje het gehad over verkeer, verkeersborden, de rotonde, het stoplicht en het zebrapad. Dit hebben wij besproken, zelf nagemaakt en bezocht! Maar wat rijdt er nu eigenlijk allemaal op de weg?   

De scooter van Melissa werd bekeken, de fiets van Dian ook en uiteraard de auto van Saskia! Maar wat zagen wij nou op de auto? Allemaal stof en modder toen kwamen de peuters met het idee om de auto te wassen. En waar was je de auto? Bij de carwash!

Dus die week erna gingen wij iedere dag naar de carwash om de Koppel-auto en Koppel-bus te wassen. Onderweg naar de carwash reden wij over de rotonde, moesten wij wachten bij het stoplicht en zagen allemaal verkeersborden. Leuk om het thema te spelen op de weg!

Bij de carwash moesten wij eerst betalen daarna kwam het eerste water al over onze auto en ging iemand de auto al soppen! De kinderen vonden dit al erg leuk om te zien maar toen kwam de echte wasstraat. Op de rijdende band en zo belandden wij in een wasstraat disco, allerlei lampen gingen aan, er kwam water met zeep op de auto. Daarna kwamen er twee grote sponzen onze zijkanten schoonmaken en als laatste de grote föhn om alles droog te blazen. Toen nog even de bus stofzuigen en dan is de bus weer schoon!

 

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2024 Media Magneet