Peuteropvang Kiddo’s gaat boodschappen doen

Peuteropvang Kiddo’s gaat boodschappen doen

27 mei 2024

De peuters van Kiddo’s zijn gestart met een nieuw thema, namelijk ‘Wij gaan boodschappen doen’. Samen met de peuters bouwen wij de supermarkt op. De eerste week hebben de peuters de supermarkt zelf gevuld met allemaal verpakkingen, maar hoe kunnen wij nu de boodschappen betalen? Er is helemaal geen kassa… dat is niet handig! Toen de kassa was toegevoegd aan de supermarkt, konden de peuters boodschappen doen om deze vervolgens bij de kassa te betalen.

Samen met de peuters zijn wij op pad geweest naar een supermarkt om te kijken wat er allemaal te zien is. Wij hebben alle verschillende afdelingen bekeken en zelf ook een paar boodschapjes gedaan. De peuters mochten de producten zelf op de band leggen. In de supermarkt kwamen wij ook een winkelkar tegen en wat is dat handig om al je boodschappen in te leggen. Toen we eenmaal terug waren van de supermarkt hebben wij bij onze eigen supermarkt ook een winkelkar toegevoegd.

Beetje bij beetje breiden wij de supermarkt verder uit. Zo zijn er productkaartjes en posters toegevoegd. Ook is de supermarkt uitgebreid met handscanners, scankaartjes en boodschappentassen. De peuters zoeken in reclamefolders naar producten die zij graag willen kopen. Ze knippen of scheuren het product uit de folder en plakken deze op hun boodschappentas of winkelkar.

Dit vind je misschien ook interessant!

Een inkijkje bij BSO-Kleurrijk

6 juni 2024
Bij BSO Kleurrijk zorgen wij elke dag voor voldoende speelplezier voor de kinderen. Zo bieden wij sport, spel en knutselactiviteiten aan. Dankzij de rijke fantasie...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet