Nationale voorleesdagen bij Peuteropvang Kiddo’s

Nationale voorleesdagen bij Peuteropvang Kiddo’s

12 februari 2024

Afgelopen weken stonden de Nationale Voorleesdagen bij Peuteropvang Kiddo’s centraal. Een medewerker van de bibliotheek kwam bij ons op bezoek om het prentenboek ‘Help! Een verrassing’ voor te lezen. Ook hebben wij het boek veel voorgelezen en activiteiten, die bij het verhaal passen, gedaan.

Wij zijn begonnen met het ontdekken van de picknickmand. Wat zit hier allemaal in? De peuters waren wel heel benieuwd wat hier allemaal in zat. Eén voor één werden de voorwerpen uit de picknickmand gehaald.

Vos August houdt van rustige dingen doen en eekhoorn Suus houdt van drukke dingen doen. De peuters hebben dan ook rustige en drukke activiteiten gedaan. Samen is er een picknickkleed versierd en is er in de gymzaal een spel gespeeld. De peuters sorteren eten en drinken in de categorieën: fruit, groente, brood en banket, drinken en broodbeleg. Als verrassing gaan wij, net zoals in het boek, samen picknicken. Wij namen de picknickmand, het picknickkleed en de fruitbak mee en toen kon het smullen beginnen!

Dit vind je misschien ook interessant!

Beautysalon bij BSO Kierewam

18 juni 2024
Bij BSO Kierewam hebben we iedere week weer een nieuwe activiteit. Deze week staat in het teken van nagels lakken, make-up, haren en maskertjes. Ook...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet