Kinderdagopvang Droomrijk en “Wat rijdt er op de weg?”

Kinderdagopvang Droomrijk en “Wat rijdt er op de weg?”

18 juni 2024

Bij kinderdagopvang Droomrijk komt regelmatig een ambulance met sirene en zwaailichten door de straat. En ook wel eens een politieauto. Dan gaan wij snel kijken, maar meestal zijn we te laat om hem te zien. We zijn wel naar de brandweerkazerne in Welsum geweest. Daar is Sharon vrijwilliger. We mochten in de brandweerauto en we gingen een rondje rijden. Wat vonden de kinderen dat stoer!

De vader van Michelle is bij ons geweest met een heel grote vrachtwagen. Ook daar mochten we in zitten. We hebben allemaal geprobeerd te claxonneren, maar die zit bij een vrachtwagen niet op het stuur.

Een paar keer zijn we gaan wandelen naar het dorp en de Hoofdstraat gelopen om te kijken wat daar allemaal langs komt. We zien dan ook fietsen en scooters en busjes in allerlei kleuren en maten.

Natuurlijk lezen, zingen en knutselen we ook allerlei voertuigen. Binnenkort starten we met het thema “wij gaan op vakantie”. Dan komen alle mogelijke manieren van vakantie vieren ter sprake. Nu maar hopen dat we een beetje vakantieweer krijgen.

Dit vind je misschien ook interessant!

Modderweek

Op meerdere locaties van Koppel-Swoe is er weer gehoor gegeven aan de jaarlijkse modderdag. En zo ook op Kierewam! De kinderen kunnen heerlijk kliederen, spelen,...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet